Search

Apple nam kroz koji dan predstavlja svoje uzbudljive novitete. Što sve možemo očekivati?

Apple nam kroz koji dan predstavlja svoje uzbudljive novitete. Što sve možemo očekivati?

12. rujna


Image: screenshot

Stiglo je ono vrijeme u godini, ono kada Apple predstavlja svoje uzbudljive tehnološke novitete. Riječ je o jednom od najiščekivanijih tech događanja u godini, a koje će se održati u srijedu, 12. rujna u prostorima Steve Jobs Theatera, kada će kompanija iz Cupertina između ostalog, navodno predstaviti i tri nova modela svojih pametnih telefona. S obzirom na to da napetost oko Appleove "Gather Round" konvencije itekako raste, nagađanja je sve više i više, a mi smo vam tim povodom odlučili ukratko prezentirati što sve možemo očekivati i koja bi sve unaprjeđenja mogli dobiti. Pa, krenimo redom… 

Tri nova modela iPhonea

Apple nam kroz koji dan predstavlja svoje uzbudljive novitete. Što sve možemo očekivati? (фото 1)

Prošle godine dobili smo tako famozni iPhone X, ali i iPhone 8 te njegovu Plus verziju. Ove godine glasine idu u smjeru kako će Apple opet predstaviti tri nova modela, od kojih će svi imati ekrane od ruba do ruba. U pitanju su navodno poboljšana verzija dosadašnjeg iPhonea X te novi iPhone XS, iPhone XS Max. iPhone XS trebao bi dobiti imati i verziju u novoj zlatnoj nijansi i biti znatno jeftiniji od ostalih modela s obzirom na to da će imati LCD ekran, a ne OLED tehnologiju. 

Apple Watch Series 4

Apple nam kroz koji dan predstavlja svoje uzbudljive novitete. Što sve možemo očekivati? (фото 2)

Stiže nam i nova verzija Watcha, Series 4 koja će imati puno novih značajki u odnosu na svog prethodnika. Uključivat će navodno ekran od ruba do ruba, baš kao i iPhone X, a dimenzijama će biti za 15% veći od dosadašnjeg aktualnog modela. 

iPad Pro 2018

Apple nam kroz koji dan predstavlja svoje uzbudljive novitete. Što sve možemo očekivati? (фото 3)

Svi ljubitelji Appleovog tableta bit će i više nego uzbuđeni jer ih navodno očekuje i novi model iPada. Više memorije, tanji dizajn, ukidanje tzv. home buttona koji će zamijeniti Face ID… ovo su samo neki od noviteta koji bi vas mogli dočekati i oduševiti.

MacBook Air

Apple nam kroz koji dan predstavlja svoje uzbudljive novitete. Što sve možemo očekivati? (фото 4)

Već dulje vrijeme sve oči uprte su MacBook Air i njegovu novu verziju, a navodno će se to upravo sada dogoditi. Konačno! Nova generacija procesora 8, veći ekran, 13-inčni Retina display, moderni portovi poput USB-C… Sve je to zasad još na glasinama i nije sigurno hoće li on zapravo biti dio predstavljanja ove konferencije ili možda neke buduće. 

Airpower

Apple nam kroz koji dan predstavlja svoje uzbudljive novitete. Što sve možemo očekivati? (фото 5)

Apple je još prošle godine predstavio svoj famozni punjač AirPower, ali on dosad još nije ugledao svjetlo dana. Podsjetimo, riječ je o bazi koja istovremeno može puniti vaša tri uređaja, iPhone, iWatch i AirPodse. Iako nije sigurno hoće li se nakon ovog Appleovog eventa konačno naći u prodaji, mnogi  to silno priželjkuju.

Naravno, bit će tu osvježenja kada je u pitanju i Mac Mini te niz drugih noviteta u domeni verzija operativnih sustava iOS, watchOS, macOS. No, kao i svake godine, na Büro 24/7 očekujte i detaljni izvještaj neposredno nakon samog predstavljanja. Stay tuned!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više