Search

Bežične slušalice koje se pune putem mobitela

Bežične slušalice koje se pune putem mobitela

Funkcionalnost i estetika


Image: Pugz side

Bluetooth slušalice Pugz mogu se bežično puniti putem vaših pametnih uređaja...

Tvrtka Pugz jedna je od novijih tvrtki na svjetskom tržištu koja je u kratkom roku postala prepoznatljiva po svojim proizvodima koje karakterizira funkcionalnost i lijep dizajn. Specijalizirani za izradu bežičnih slušalica krenuli su korak dalje te stvorili model prekrasnog dizajna, ali i karakteristika koje će korisnicima omogućiti lakše korištenje.

Bežične slušalice koje se pune putem mobitela (фото 1)

Naime, ove se slušalice mogu puniti preko vaših mobilnih uređaja koristeći Bluetooth tehnologiju. Punjenje traje 40 minuta te ih možete koristiti pet sati iako imate samo tri posto baterije na vašem uređaju. 18-karatno zlato koje ispunjava magnetski priključak u sebi čuva priključak za punjenje putem pametnog telefona.

Bežične slušalice koje se pune putem mobitela (фото 2)

Dizajn je zaista poseban jer se koristi metalik ružičasta, siva i zlatna boja koja decentnom i jednostavnom obliku slušalica daje dašak glamura. Nepretencioznost i izuzetna praktičnost bitne su karakteristike ovog proizvoda. Bez dodatnih žica, lagan i malen oblik slušalica koje su univerzalne veličine, lako će se prilagoditi obliku uha.

Bežične slušalice koje se pune putem mobitela (фото 3)

Bežične slušalice koje se pune putem mobitela (фото 4)

Možete birati između dvije vrste čepića, zatvorenih i otvorenih, a zvuk varira između 8 Hz do 29 Hz, pružajući širok raspon i dubok bass bez kompromisa, što će razveseliti sve one koji vole uživati u glazbi u svakom trenutku. Ovaj model možete nabaviti preko Kickstartera i probati najnoviji model koji će vas zasigurno osvojiti na prvo slušanje. Kako se slušalice pravilno koriste i pune, pogledajte u originalnom videu koji su snimili vlasnici ovog brenda.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više