Search

Birani užici od sada dostupni na vašem telefonu

Birani užici od sada dostupni na vašem telefonu

Nagrađivana Quintessentially Lifestyle komapnija najavila lansiranje aplikacije


Image: Quintessentially

Quintessentially Lifestyle, nagrađivana "Members-only luxury lifestyle management & concierge" kompanija najavljuje pokretanje aplikacije Quintessentially Lifestyle

Kompatibilna s Apple i Android uređajima, aplikacija je ultimativni vodič luksuznog lifestylea, ne samo za članove, već i one koji će tek postati. S jedinstvenim preporukama top destinacija u 50 gradova te pristupom ekskluzivama, kao što je ulaz u ekskluzivni londonski klub The Box ili nabavka unikatne Birkin torbe.

Birani užici od sada dostupni na vašem telefonu (фото 1)

Za pregled i traženje top mjesta u svijetu odaberite: zabavu, putovanja i shopping ili iskoristite tipku 'Q insider' kako bi otkrili neophodne evente ili lokacije u gradu. Kada odaberete kategoriju počnite otkrivati mnoštvo preporuka i dostupnosti u životu za koje ste dosad mislili da su nedostižni. Koristeći GeoTagging, Quintessentially Lifestyle App će vas upozoriti na odgovarajuće ponude tamo gdje se nalazite - to može biti slobodan stol u traženom restoranu ili ulaznice za popularni koncert netom puštene u prodaju.

Birani užici od sada dostupni na vašem telefonu (фото 2)

Aplikacija korisnicima daje pristup proizvodima odabranim od strane naših stručnjaka iz Quintessentially Wines, Flowers i Gifts uz mogućnost jednostavne kupnje istih. Dok osobe koji nisu članovi Quintessentiallyja mogu uživati u pregledima i ponudama, Q članovima je ostavljena mogućnost da u istom trenutku mogu poslati upit svojem Lifestyle Manageru samo pritiskom gumba na ovoj revolucionarnoj aplikaciji - plasiranje upita nikad nije bilo jednostavnije!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više