Search

Black Friday je već krenuo na A1 webu

Black Friday je već krenuo na A1 webu

Tekst: BURO.


A1 web shop petu godinu zaredom priprema svoj tradicionalni online event Black Friday. Već od utorka 23.11. u 10 sati je na A1 webu moguće pronaći Samsung, Motorola, iPhone, Huawei, Xiaomi i druge smartphone, televizore, pametne satove i druge cool gadgete. Možete odabrati i prepaid komplet, super brzi Internet uz bogate poklone i popuste te brojne filmove na popustu u A1 videoteci.

Black Friday u A1 Hrvatska donosi online popuste na više od 50 gadgeta i elektroničke uređaje s popustima od 20 do 90%, popust na mjesečnu naknadu i poklon bon od 1000 kuna na uslugu fiksnog interneta i TV-a te pametni sat za 9 kn uz webshop narudžbu Homebox interneta. Različiti modeli Samsung, Xiaomi i Amazfit pametnih satova sniženi su i do 30%.

Black Friday je već krenuo na A1 webu (фото 1)

Black Friday je već krenuo na A1 webu (фото 2)

Black Friday je već krenuo na A1 webu (фото 3)

Ponuda je dostupna samo putem A1 weba, tako da možete kupovati iz sigurnosti svojeg kućnog naslonjača, platiti možete pouzećem ili karticom, a dostava je besplatna za sve narudžbe. Ponuda traje od utorka 23.11. do petka 26.11. u ponoć ili do isteka zaliha, tako da požurite i osigurajte željenu ponudu na vrijeme.

Posjetite www.a1.hr i provjerite cjelokupnu ponudu podijeljenu u devet popularnih kategorija, naručite iz sigurnosti svog doma u par klikova na webshopu ili razgovarajte s agentima u virtualnom shopu na našim web stranicama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više