Search

Chic mobilni uređaji

Chic mobilni uređaji

Francuska dizajnerica u suradnji s Lexon Designom


Image:

Francuska dizajnerica Pauline Deltour kreirala je kolekciju elegantnih mobilnih uređaja za Lexon Design pod imenom "Fine"

Kolekcija će se savršeno uklopiti u moderno-urbani način života te će vam omogućiti izvrsno balansiranje između poslovnog i privatnog. Ovaj je dizajn prvenstveno osmišljen za Parižanke koje žive užurbanim načinom života, ali itekako znaju uživati u svom slobodnom vremenu. Baš iz tog razloga ova ženstvena kolekcija sadrži prijenosne punjače za mobitel, Bluetooth zvučnike, USB privjeske za ključeve i etui za posjetnice.

Chic mobilni uređaji (фото 1)

Kolekcija je izrađena od anodiziranog aluminija, a dolazi u niz prigušenih boja, kao što su brončana, sivo-plava, tamno ružičasta i zlatna. Proizvodi koji se nalaze u kolekciji vrlo su kompaktni i izgledom veoma atraktivni i, što je najbitnije, stanu u svaku torbu.

Chic mobilni uređaji (фото 2)

Prijenosni punjač veličine je kutije cigareta, neizostavni detalj pravih Francuskinja, dok je Bluetooth zvučnik izrađen po principu ruža za usne – potrebno ga je zaokrenuti kako biste ga uključili.

Chic mobilni uređaji (фото 3)
Privjesak za ključeve s funkcijom prijenosa podataka i dokumenta savršeno će se uklopiti s ostalim ključevima, dok etui za posjetnice ima dva odjeljka koja su odijeljena malim zrcalom, koje će vam uvijek dobro poslužiti želite li popraviti svoj make-up. Važno je napomenuti kako je najniža cijena uređaja 18 eura te ih možete naručiti online.

Chic mobilni uređaji (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više