Search

Djevojke iz brenda Melon & Lime idu korak dalje! Sada imaju i odličnu aplikaciju koja je namijenjena vježbačima joge

Djevojke iz brenda Melon & Lime idu korak dalje! Sada imaju i odličnu aplikaciju koja je namijenjena vježbačima joge

Me Time with Melon & Lime

Tekst: BURO.


Image: PR

Melon & Lime, mlada holističko-tehnološka tvrtka, pokreće vlastitu joga lifestyle aplikaciju Me Time. Dio je to Mat'n'App combo-a, koji povezuje funkcionalnost prostirke za jogu s inspirirajućom aplikacijom namijenjenoj za vježbače joge početnike a i one koji to više nisu, omogućujući im da sami odabiru vježbe koje najbolje odgovaraju njihovim osobnim potrebama. Na takav način, dobiva se osnovni, no inovativni programčić za opuštanje i odmaranje u stilu.

Djevojke iz brenda Melon & Lime idu korak dalje! Sada imaju i odličnu aplikaciju koja je namijenjena vježbačima joge (фото 1)

Prekrasno dizajnirana prostirka u dvije boje sadrži integrirani NFC čip koji služi kao ključ koji korisnicima otključava čitav sadržaj aplikacije. Video i audio zapisi, pomno odabrani od strane profesionalaca, vode korisnike od prvog susreta s jogom. Kupnjom Melon & Lime prostirke, korisnici dobivaju pristup posebnom sadržaju koji im osigurava alate i savjete kako bi pokrenuli svoje zdrave joga navike.

Djevojke iz brenda Melon & Lime idu korak dalje! Sada imaju i odličnu aplikaciju koja je namijenjena vježbačima joge (фото 2)

Tvorci ovog branda, Rebeka Vegelj i Jelena Šangarelo, dolaze iz start-up okruženja u kojem samo pravi spoj kreativnosti i tehnologije osigurava tržišni uspjeh. Kreativni koraci, aktivni životni stil, putovanje te poduzetnički poduhvati - svi oni zahtijevaju životnu uravnoteženost. Upravo je to jedan od razloga zašto su Melon & Lime povezane prostirke namijenjene onima koji će tek otkriti čarobnost jednostavnih i dostupnih metoda za svakodnevno upravljanje stresom. Posebno prilagođene i jednostavne za održavanje, ove prostirke s dubokom teksturom pjenaste gume s boljom hvatljivošću podjednako su namijenjene duhovnim početnicima i naprednim vježbačima koji samo traže dodatnu motivaciju. 

"Prisjećajući se svih brainstorminga, raznih verzija i varijanti crteža, struktura, dizajna, prototipova i poluproizvoda, odbijenih prijedloga ... Sada puno više cijenim visoku kvalitetu proizvoda i prepoznajem vrijednost branda jer sada i ja shvaćam koliko truda ulazi u stvaranje nečega kvalitetnoga", pojašnjava Jelena Sangarelo, suosnivačica i umjetnička direktorica Melon & Lime-a. "Najviše upita nam je dosad došlo iz Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a, što su nam naposljetku i ciljana tržišta. Tržište EU-a također je vrlo obećavajuće u segmentu wellnessa i mindfullnessa", tvrdi Rebeka Vegelj, suosnivačica i izvršna direktorica Melon & Lime-a.

Djevojke iz brenda Melon & Lime idu korak dalje! Sada imaju i odličnu aplikaciju koja je namijenjena vježbačima joge (фото 3)

Kako točno funkcionira? Nakon što preuzmete aplikaciju Me Time with Melon & Lime na Google Playu ili App Storeu, provjerite je li NFC veza uključena. Otvorite aplikaciju te pričekajte da se pojavi skočni prozor "Scan NFC". Potom prislonite svoj uređaj na NFC oznaku na vašoj joga prostirki, odaberite svoju omiljenu vježbu i - osjećajte se sjajno! Pametne prostirke dolaze u dvije nijanse prekrasnih zen boja, dinja ružičastoj (Happy mat) koja donosi radost te limeta zelenoj (Calm mat) koja opušta.

Valja istaknuti kako je prostirka sačinjena od isključivo ekološki prihvatljivog termoplastičnoga elastomera (TPE) koji ima 100-postotnu mogućnost recikliranja, sve u svrhu razvijanja tzv. return and recycle (povrat i reciklaža) programa za dotrajale prostirke. Prostirka također dolazi s vezicom za nošenje kako biste lakše prenosili prostirku na joga tečaj, u park, na plažu i nazad. Melon & Lime prostirke dostupne su na melondandlime.com po posebnoj ljetnoj cijeni od 47 EUR, a dostupna je dostava diljem svijeta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više