Traži

Električni romobili su totalni hit koji stalno viđamo po gradu! Evo zašto...

Električni romobili su totalni hit koji stalno viđamo po gradu! Evo zašto...

Jednostavno i praktično

Tekst: L.M.F.


Fotografija: Instagram

Dosta vam je gužve u gradskom javnom prijevozu, i ne pada vam na pamet na posao ići automobilom... pronašli smo ekonomično rješenje koje bi vam se moglo jako svidjeti, a mnogi su ga već na hrvatskim ulicama prigrlili...

Električni romobil - smatraju ga prijevoznim sredstvom budućnosti. Vjerujemo kako ste ga već primijetili na ulicama hrvatskih gradova. U pitanju je totalno cool i ekonomično prijevozno sredstvo idealno za od točke a do točne b, i za vožnju na manjim relacijama, posebice ako vam je dozlogrdila vožnja automobilom i gužve u javnom gradskom prijevozu. Naime, električni romobil osim što je u funkciji jeftinog prijevoznog sredstva, ne zagađuje okoliš i siguran je gotovo za sve uzraste. Najveća prednost mu je ta što vam za njega nije potrebna nikakva dozvola, a mogu se voziti i bez korištenja elektromotora, pa vas neće ostaviti na cjedilu ako vam se isprazni baterija. Maksimalna brzina koju može postići jest onda od 20-25 km na sat, vrlo je kompaktan, a današnji romobili dolaze u sklopivoj varijanti, pa ga u svakom trenutku možete imati i ponijeti sa sobom, i primjerice na poslu staviti da se puni. 

Električni romobili su totalni hit koji stalno viđamo po gradu! Evo zašto... (фото 1)

Ne moramo ni isticati da ako ste dosad išli na posao automobilom da ćete u ovom slučaju s romobilom uštedjeti na gorivu i na neki se način rekreirati i uživati u svježem zraku. U ponudi ih danas ima jako puno kada govorimo o onoj u hrvatskim trgovinama, od onih pristupačnijih cijenom, do onih malo skupljih. Postoje i velike razlike u dizajnu te njegovim mogućnostima, ali za koju god se opciju odlučili, sigurni smo da nećete požaliti, posebice ako ste u kategoriji onih osoba kojima je klasični romobil ostao u lijepom sjećanju iz djetinjstva. Iako su oni danas puno razvijeniji, moćniji, sigurniji i s beskrajno mnogo verzija, romobil se kako god okrenete čini kao odlična opcija za brže kretanje. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više