Search

Facebook razvija aplikaciju za praćenje novosti

Facebook razvija aplikaciju za praćenje novosti

Personaliziran pristup informacijama

Image: buro247.ru

Nova aplikacija bit će namijenjena prenošenju najnovijih vijesti i to samo s onih izvora na koje se korisnik sam pretplati

Vjerujemo kako većina ljudi aktivnih na Facebooku dnevne novosti doznaje upravo putem ove popularne društvene mreže, često zahvaljujući prijateljima koji dijele vijesti s raznih izvora, ali i prateći Facebook profile brojnih medijskih izvora. A kako bi bilo kad bi postojala specijalizirana aplikacija koja će biti namijenjena isključivo prenošenju svježih, relevantnih novosti i to samo s onih izvora koje sami odaberete i s onih područja koja vas najviše zanimaju?

Upravo se tim pitanjem u posljednje vrijeme pozabavio Facebook i odlučio krenuti s razvojem nove aplikacije. Baš po uzoru na konkurentski Twitter i Flipboard, Facebook će obavijest o novoj vijesti sažeti u najviše 100 znakova i objaviti poveznicu na izvor koji je objavio danu vijest. Tako ćemo konačno putem jedne od najpopularnijih društvenih mreža na jednome mjestu moći pratiti sve što nas zanima i to s onih izvora kojima najviše vjerujemo.  

Aplikacija se trenutno nalazi u fazi testiranja, a po svemu sudeći mogla bi naići na vrlo pozitivne reakcije mnogobrojnih korisnika, za razliku od nepopularne Facebookove aplikacije Paper koja je na sličnom principu korisnicima trebala osigurati praćenje vijesti. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više