Search

Fantastična lebdeća jahta u obliku piramide

Fantastična lebdeća jahta u obliku piramide

Projekt londonskog arhitekta Jonathana Schwingea


Image: buro247.ru

Jonathan Schwinge, poznati arhitekt i dizajner brodova, predstavio je projekt lebdeće jahte "Tetrahedron" u obliku piramide

Jahta koja izgleda kao otok u obliku piramide? Da, i to je moguće! U obliku piramide koja lebdi iznad vode ova nova inovativna luksuzna jahta izgleda kao da pripada svemiru, a ne oceanu. Detaljno razrađen i vrlo radikalan koncept sastoji se od velike četvrtaste baze piramide koja omogućuje ovoj jahti da bude potpuno neosjetljiva na valove i sprečava ljuljanje broda.

Na brzini od 45 km/h doslovno će lebdjeti iznad vode, a to postaje moguće zbog okomitog tijela broda na kojem je izgrađena cijela piramida te jahta djeluje kao da stoji na štapiću. Što se tiče samog objekta, u cijelosti je dizajniran multifunkcionalno i sastoji se od blagovaonice, prostora za odmaranje, mini plaže i naravno ljestava koje vam omogućuju nesmetan izlazak iz mora. Projekt koji je zasad samo idejni plan moći će smjestiti 10 osoba. Zvuči idealno i ideja o malom "vlastitom otoku" koji možete smjestiti gdje god poželite nikad nije izgledala bolje. 

Fantastična lebdeća jahta u obliku piramide (фото 1)

Fantastična lebdeća jahta u obliku piramide (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više