Search

Fitness aplikacija hrvatskog dvojca zaintrigirala svijet

Fitness aplikacija hrvatskog dvojca zaintrigirala svijet

Madbarz

Image: PR

Mladi ambiciozni dvojac, Luka Macner i Nikola Mratinić sa svojom workout/fitness mobilnom aplikacijom postali su dijelom značajnog "Techstars-a", jednog od najboljih startup akceleratora na svijetu, a inozemni investitori od njih imaju želju napraviti moćnu i respektabilnu kompaniju.

Hrvatski fitness startup Madbarz iza kojeg stoje Splićanin Nikola Mratinić i Zagrepčanin Luka Macner dio je nove generacije elitnog svjetskog tehnološkog akceleratora Techstars, London (poduzetnički akcelerator koji pomaže startupovima ubrzati rast u stadiju njihova razvoja i širenja poslovanja). Od preko 1.000 prijava u program je primljeno samo 1%, točnije 11 kompanija od kojih je jedna i hrvatski Madbarz. Sa stopom prihvaćanja od 1%, statistički gledano, teže je upasti u Techstarsov akceleracijski program nego na npr. prestižni Harvard koji ima stopu prihvaćanja od 6%. Madbarz je globalno uspješna workout/fitness mobilna aplikacija za treniranje vlastitom težinom. Trenutno se ubraja u svjetske top fitness aplikacije te broji skoro milijun korisnika, svaki dan se registrira 2.000 novih korisnika iz čitavog svijeta, a popularnost u globalnim razmjerima raste svakim danom.

Fitness aplikacija hrvatskog dvojca zaintrigirala svijet (фото 1)

Madbarz mobilna aplikacija alat je koji svakoj osobi, neovisno o tjelesnoj formi, pomaže u dolasku do željenih rezultata, pa čak i do potpune transformacije. Sve to čini kroz sustav koji se sastoji od cijelog niza unaprijed kreiranih treninga, mogućnosti kreiranja vlastitih treninga prema osobnim potrebama te praćenja napretka kroz detaljne statistike. Madbarz je alumni tim Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva (ZIP), a njegovi osnivači, Luka i Nikola u Techstarsovom programu će raditi do 20. rujna, pri čemu će imati priliku razvijati i unaprjeđivati Madbarz pod vodstvom široke mreže mentora iz kompanija kao što su Google, Facebook, Microsoft, Amazon, eBay, Samsung, Oracle i mnogi drugi. Ono što Techstars čini posebnim jest visoki postotak uspješnosti kompanija koji prođu kroz taj akceleracijski program: u prosijeku 75% kompanija koje prođu kroz Techstars-ov program dignu milijunske investicije, dok 90% kompanija uspješno posluju ili budu kupljene od strane velikih tržišnih igrača.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više