Search

Hrvatska aplikacija osvojila europsku nagradu

Hrvatska aplikacija osvojila europsku nagradu

"Zagreb Be There"


Image: Buro 24/7 arhiva

Aplikacija je nastala prošle godine, a nagrađena je na Danima komunikacije kao najbolja hrvatska mobilna aplikacija. Čini se da je to bila uvertira u pohod na prestižna priznanja i izvan države

Kad je prošle godine prvi puta lansirana mobilna aplikacija "Zagreb Be There", javnost, ali i osnivači bili su zadovoljni svojim proizvodom, a nagrada na Danima komunikacije bila je uvertira ka većim priznanjima i izvan države.

U Parizu je od 3. do 6. lipnja održan prvi europski festival turističke promocije Tourism & Strategy, gdje su dodijeljene nagrade za najbolje projekte turističke promocije u Europi. U kategoriji digitalnih medija najboljom je proglašena mobilna aplikacija "Zagreb Be There", a sudjelovalo je 30 gradova iz 20 zemalja Europe. Turistička zajednica grada Zagreba u suradnji s agencijama Bruketa&Žinić OM i Brlog lansirala je ovu mobilnu aplikaciju koja posjetiteljima Zagreba predlaže različite tematske puteve za obilazak glavnoga grada Hrvatske uz pomoć pametnih telefona. Tako ćete s pomoću originalne aplikacije naći Indie, Refreshing i Classic Zagreb te posebnu rutu Space Explorer. Imate mogućnosti birati s obzirom na preferencije, otkriti neka skrivena mjesta ili otkriti Zagreb iz zraka.

Ova nagrada zasigurno je motivacija da se ovakvi projekti provode češće kako bi se Zagreb, ali i cijela Hrvatska na što originalniji način predstavila svijetu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više