Search

Hrvatska kuhinja na vašem telefonu

Hrvatska kuhinja na vašem telefonu

Nova mobilna aplikacija

Image: PR

Prvi hrvatski vodič kroz autohtonu gastronomiju Hrvatske

"Hrvatska kuhinja" naziv je nove mobilne aplikacije koja u obliku inventivnog gastronomskog vodiča kroz Hrvatsku korisnike prvenstveno vodi u istraživanje autohtonih i tradicionalnih hrvatskih jela.

Mirisi ličke palente ili zagorskih žganaca s kiselim mlijekom, slatkasti okus domaćeg kukuruznog kruha, pršuta, maslina, miris kuhanog zelja i kobasica, sarme, slanih srdela, pašticade, okus zagorskih štrukli ili čvaraka, miris fritula ili pak rožate... S aplikacijom "Hrvatska kuhinja" turisti mogu krenuti u istraživanje svakog gastro kutka Hrvatske, na šest jezika - uz hrvatski, cjelovit sadržaj "Hrvatske kuhinje" dostupan je na engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom i španjolskom jeziku.

Hrvatska kuhinja aplikacija
Uz funkcije klasične kuharice, koja za svako istaknuto domaće jelo donosi sastojke i naputke za pripremu, aplikacija "Hrvatska kuhinja" korisnicima omogućuje i pristup gastro vodiču s geokodiranom kartom, pomažući im na taj način pronaći porijeklo hrvatskih nacionalnih delicija, a uz svako pojedino jelo mogu otkriti i vrhunske hrvatske ugostiteljske objekte i restorane u kojima ista mogu kušati.

Hrvatska kuhinja aplikacija
Inače, mobilna aplikacija "Hrvatska kuhinja" u cijelosti je hrvatski proizvod - uz autorstvo Andreje Horvatić, aplikaciju je razvio tim tvrtke Interactive1, a dizajnerski pečat koji kombinira rustikalni izgled starinske kuharice, uz prepoznatljive crvene kvadrate hrvatske šahovnice, potpisuje tvrtka Grafikon. Mobilna aplikacija "Hrvatska kuhinja" od 22. travnja je dostupna cijelom svijetu putem iPada, iPhonea, Android telefona i tableta, te je u ponudi za preuzimanje u App Storeu i Google Play Storeu. Više o aplikaciji potražite na službenoj web stranici i Facebook stranici.

Hrvatska kuhinja na vašem telefonu (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više