Search

Hrvatskoj publici predstavljeni najnoviji Samsungovi pametni telefoni

Hrvatskoj publici predstavljeni najnoviji Samsungovi pametni telefoni

Galaxy S9 i S9+

Image: PR

Najbolja kamera na Samsung pametnim telefonima do sada, video opcija Super Slow-mo, AR Emoji emojiji, Dolby Atmos surround zvuk… sve to, i mnogo više, Galaxy S9 i Galaxy S9+ čini telefonima stvorenima za komunikaciju današnjice...

Tvrtka Samsung Electronics sinoć je u Umjetničkom paviljonu, svega dvanaest dana nakon svjetske službene premijere dugoočekivanih telefona Samsung Galaxy S9 i S9+, dva najnovija člana Galaxy obitelji predstavila hrvatskoj javnosti. Oba uređaja kupci mogu prednaručiti već danas, a u službenoj će prodaji biti od 16. ožujka, u ponoćno crnoj, koraljno plavoj i potpuno novoj purpurno ljubičastoj boji. Preporučene maloprodajne cijene uređaja su 6.499 kuna za Galaxy S9, odnosno 7.299 kuna za Galaxy S9+.

Hrvatskoj publici predstavljeni najnoviji Samsungovi pametni telefoni (фото 1)

"S ponosom najavljujemo dostupnost novih Samsung Galaxy S9 i S9+ na hrvatskom tržištu. Ovi uređaji značajno mijenjaju paradigmu načina na koji komuniciramo, dijelimo informacije i doživljavamo svijet oko sebe, u vremenu u kojem korisnici sve više komuniciraju i izražavaju se pomoću fotografija, videozapisa i emotikona. S Galaxy S9 i S9+ redefinirali smo kameru pametnih telefona te na tržište donijeli elegantan i impresivan uređaj osmišljen kako bi korisnicima pomogao da se povežu s drugima i izraze se na njima svojstven i jedinstven način" naglasio je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

Pametni telefoni stvoreni kako bi iznova kreirali način na koji komuniciramo, dijelimo sadržaje i doživljavamo svijet imaju najbolju kameru do sada za snimanje pri slabom osvjetljenju te novi dvojni otvor na kameri, mogućnost snimanja Super Slow-mo video zapisa i personalizaciju AR Emoji emojijia. 

Hrvatskoj publici predstavljeni najnoviji Samsungovi pametni telefoni (фото 2)

Samsung Galaxy S9 i S9+proglašeni su najboljim uređajima na sajmu MWC - Mobile World Congress u Barceloni na ceremoniji dodjele godišnjih Global Mobile Awards (GLOMO nagrada). Samsung je dobio nagrade i za Gear VR s daljinskim upravljačem, Samsung Pay servis i Samsung DeX.

"S ponosom tvrdimo da novi S9 i S9+ imaju najbolje kamere na tržištu. Tu je, naravno, i beskrajni Super AMOLED zaslon, zaštitni znak Galaxy obitelji. Galaxy S9 i S9+ pružaju mnoštvo novih mogućnosti i značajki te smo uvjereni da ćemo i ovom generacijom modela S serije oduševiti naše korisnike" zaključio je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics. 

Hrvatskoj publici predstavljeni najnoviji Samsungovi pametni telefoni (фото 3)

Samsungov dvojni otvor na kameri ima leću koja se prilagođava poput ljudskog oka te se može automatski mijenjati ovisno o uvjetima osvjetljenja. Samsungov dvojni otvor na kameri  (F1.5 – F2.4) tijekom fotografiranja automatski pruža više svjetla kad je tamno te manje svjetla kada su uvjeti u kojima fotografiramo presvijetli, zbog čega u svim uvjetima nastaju oštre i jasne fotografije.

Tu su i unaprijeđene kamere sa Super Speed Dual Pixel senzorom s povećanom snagom obrade i memorijom za visoku kvalitetu slike. Uz mogućnost snimanja Super Slow-mo video zapisa, svaki korisnik može dinamičnim i usporenim video zapisima koji snimaju do 960 slika u sekundi nezaboravnim učiniti svaki moment. Novi aduti Galaxy obitelji – S9 i S9+ imaju inteligentnu značajku Motion Detection koja detektira kretanje u okviru i počinje automatski snimati. Nakon snimanja Super Slow-mo videozapisa korisnici mogu, između 35 ponuđenih, odabrati pozadinsku glazbu ili dodati melodiju s omiljenog popisa za reprodukciju. Za dodatnu zabavu tu je i mogućnost izrade, uređivanja i dijeljenja GIF datoteka.

Hrvatskoj publici predstavljeni najnoviji Samsungovi pametni telefoni (фото 4)

Zahvaljujući AR Emoji emojijima korisnici Samsung Galaxy S9 i S9+ pametnih telefona sada mogu sami izrađivati emojije koji izgledaju, zvuče i djeluju poput njih samih. AR Emoji dijeli korisnikove stvarne osjećaje u videozapisima i nizu naljepnica u upotrebi standardnog AGIF formata datoteke, a sve kako bi korisnici svoje osjećaje i veselje mogli podijeliti na većini platformi za komunikaciju trećih strana.  

Osim svega navedenog, ova dva telefona itekako zaslužuju da se istakne kako dolaze sa snažnim Galaxy stereo AKG zvučnicima, Dolby Atmos surround zvukom te beskrajnim AMOLED zaslonom s profinjenim rubom - ključnim elementom Samsungove baštine.Samsung Galaxy S9 i S9+ su prvi telefoni koji podržavaju novu aplikaciju Smart Things i mogu se povezati s drugim Samsung uređajima, a najnoviji Samsung DeX idealan je za one koji su stalno u pokretu. Uređaji podržavaju proširivu memoriju do 400 GB MicroSD karticom i opremljeni su najnovijim procesorima za premium aplikacije koje nude snažne performanse i sofisticiranu obradu slike.

Hrvatskoj publici predstavljeni najnoviji Samsungovi pametni telefoni (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više