Search

Čini se kako smo konačno doznali točne informacije oko izgleda novog iPhonea?

Čini se kako smo konačno doznali točne informacije oko izgleda novog iPhonea?

Detalji koji su slučajno procurili u javnost


Image: screenshot

Nakon niza informacija koje su do sada curile, a vezane su uz izgled i opcije novog iPhonea 8, ove posljednje čine se prilično vjerodostojne. A što će nam to sve zapravo iPhone "osmica" revolucionarno donijeti?

Svakodnevno na internetu pročitamo niz informacija vezanih uz novi iPhone 8. Za sve nas uvjeravaju kako su točne i provjerene, no uglavnom je riječ o kakvim relativno uvjerljivim prototipovima ili vizualizacijama i 3D modelima. Uglavnom se sve vrti o pretpostavkama koje su nerijetko prilično uvjerljivo upakirane i servirane u medije. No, čini se kako je konačno procurila informacija u koju bismo svi mogli povjerovati i vjerovati da je točna. 

Čini se kako smo konačno doznali točne informacije oko izgleda novog iPhonea? (фото 1)

Naime, Apple je prije nekoliko dana izbacio update sa svoj zvučnik HomePod koji još nije u prodaji. Jedna programer "iskoristio" je situaciju i prokopao po kodu updatea ne bi li pronašao kakve informacije o novom iPhoneu s obzirom na to da će se zvučnik naći u prodaji kada će iPhone biti predstavljen. Ono što je uspio doznati jest da će iPhone imati skener za lice, no ostalo je nejasno hoće li to biti dodatna opcija ili će zamijeniti dosadašnje skeniranje otiska prsta. 

U cijelu priču umiješao se još jedan programer koji je u kodu pronašao i tzv. piktogram točnije ikonu novog iPhonea koja će se pojavljivati unutar korisničkog sučelja. Iz toga se može samo zaključiti kako će novi iPhone imati puno veću prednju površinu ekrana, koja bi mogla uključivati i bočne stranice. 

U svakom slučaju, Tim Cook, Appleov COO, jučer je najavio kako nas očekuje uzbudljiva jesen, što upućuje kako bi se novi model iPhonea trebao predstaviti na vrijeme s obzirom na to se pričalo o tome kako bi ovogodišnje predstavljanje moglo kasniti. No, neki predviđaju kako bi u to vrijeme Apple mogao predstaviti za početak iPhone 7S, a koji mjesec kasnije onda i iPhone 8, nove Macove i iPade. Preostaje nam sada jedino da pričekamo rujan i vidimo sami.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više