Search

Instagram predstavio 5 novih filtera

Instagram predstavio 5 novih filtera

Prvi puta u dvije godine


Image: Buro247.kz

Slumber, Crema, Ludwig, Aden i Perpetua

Sve obožavatelje aplikacije Instagram razveselit će novi 'update' koji je već dostupan za preuzimanje. Osim pet novih filtera, dostupna je i opcija postavljanja videa u usporenoj varijanti, objavljivanje komentara u stvarnom vremenu i ispravljanje perspektive kadra. Od posljednjih noviteta prošlo je dvije godine, a tijekom tog vremena promijenila se i kvaliteta kamere, ali trendovi u fotografiji. Novi filteri nisu toliko šareni nego suptilno mijenjaju boje i precizno prenose raspoloženje fotografija.

Osim toga, korisnici sada mogu objaviti video snimljen u usporenoj verziji, mijenjati redoslijed i količinu filtera, perspektivu snimke te slati i čitati komentare bez ažuriranja aplikacije. No sad će biti teže pratiti broj sljedbenika jer se nakon prvih tisuću počinju označavati kao 1k i na vlastitom profilu, kao i profilu drugih.

Instagram predstavio 5 novih filtera (фото 1)

Instagram predstavio 5 novih filtera (фото 2)Instagram predstavio 5 novih filtera (фото 3)Instagram predstavio 5 novih filtera (фото 4)Instagram predstavio 5 novih filtera (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više