Search

Instagram uvodi tri nove opcije koje će vam se svidjeti, a možda i ne?

Instagram uvodi tri nove opcije koje će vam se svidjeti, a možda i ne?

Sve je stvar navike...


Image: Hans Vivek,

Instagram je definitivno epicentar društvenih mreža, a sada će svojim korisnicima ponuditi tri nove značajne opcije

Ako napišem da je Instagram svojevrsna institucija kada su u pitanju društvene mreže, vjerojatno neću biti u krivu, s obzirom na to da tako razmišlja većina zagriženih korisnika. Kada je u pitanju uvođenje nekih novih opcija, mnogi negoduju, a drugi pak jedva čekaju. No, sada se oko noviteta na Instagramu stvorio veliki hype s obzirom na to da bi nam mogle stići tri značajne opcije, koje bi se nekima mogle svidjeti, a drugima možda i ne.

Prva je vezana uz opciju praćenja. Dakle, po novome biste mogli vidjeti tko vas prati i tko ne i to već na prvi pogled profila koji vas po tom pitanju interesira. Kako bi to bilo vidljivo, pojavit će se linija na kojoj piše "Follows you". Sada to trenutno možete ustanoviti tako da skrolate po listi (following) samog korisnika da vidite prati li vas ili ne. Sudeći prema svemu, opcija se većini sviđa, a na Android uređajima je ona već i vidljiva.

Instagram uvodi tri nove opcije koje će vam se svidjeti, a možda i ne? (фото 1)

Druga opcija vezana je za Stories. Ako želite uploadati neki Stories iz svoje galerije na mobitelu, znate da sadržaj ne smije biti stariji od 24 sata, no sada će se to vremensko ograničenje produljiti. Tako ćete na Stories moći staviti fotku ili video koji su nastali u posljednjih tjedan dana.

Treća opcija koja je prilično diskutabilna jest redizajn samog izleda galerije korisnika, odnosno tzv. grid. Trenutno u jednom redu vaše galerije mogu biti pozicionirane tri fotografije, no čini se da bi se to sada moglo povećati na četiri fotografije u jednom redu. Ovaj novitet još nije potvrđen, ali neki izvori tvrde kako je to vrlo izgledno jer se opcija navodno testira.

Instagram uvodi tri nove opcije koje će vam se svidjeti, a možda i ne? (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više