Search

Inteligentni kućanski uređaji uz koje štedite i brinete za okoliš

Inteligentni kućanski uređaji uz koje štedite i brinete za okoliš

"Pametna računica" tvrtke Samsung

Tekst: Promo

Image: PR

Na to koliko kvalitetni kućanski uređaji mogu olakšati svakodnevicu ne treba trošiti previše riječi, a tu se kao specijalist u izradi inteligentnih perilica rublja, perilica-sušilica i hladnjaka ističe Samsung koji još ovaj vikend nudi zanimljivu akciju uz koju štedite i brinete za okoliš

U proljetnoj akciji "Pametna računica" ove tvrtke i ovlaštenih partnera, kupci će uštedjeti 800 kuna za kupnju određenih modela hladnjaka, perilica rublja energetske učinkovitosti A+++ kao i modela perilica-sušilica rublja. No, za ovu pogodnost svi će zainteresirani trebati biti brzi, budući da je do isteka promocije preostalo svega stotinjak sati.

Posebno zanimljiv element ponude su Samsung AddWash perilice, koje objedinjuju šest tehnoloških inovacija koje čine pranje rublja jednostavnijim. Među njima su mogućnost brzog pranja rublja, digitalni inverterski motor i dijamantni bubanj, kao i tehnologija AddWash koja omogućava dodavanje rublja u bilo kojem trenutku tijekom ciklusa pranja. Samsung tehnologija Eco Bubble označava modele s mogućnošću ubrizgavanje praška rastvorenog u sapunicu, čime koncentrirana otopina deterdženta i zrak pod pritiskom prodiru u tkaninu znatno brže nego u uobičajenim modelima perilica. AddWash perilice opremljene su digitalnim inverterskim motorima koji mogu vrlo precizno stupnjevati brzinu rada čime je osigurana visoka učinkovitost, značajna ušteda električne energije, smanjen je negativan utjecaj na okoliš, a perilice ujedno tijekom rada proizvode manje buke i rade osjetno mirnije. Obitelj Samsung perilica upotpunjuju i modeli koji mogu prati ali i sušiti rublje, s pomoću inovativnih tehnologija sušenja toplim zrakom i bez bojazni od oštećivanja tkanina, a čime se dodatno štedi vrijeme potrebno za rastiranje rublja i njegovo sušenje.

Inteligentni kućanski uređaji uz koje štedite i brinete za okoliš (фото 1)

U ljetnim mjesecima svakako je veliku pozornost potrebno posvetiti i hlađenju namirnica kako bi što dulje ostale svježe i zadržale svu svoju hranjivu vrijednost. Samsung je u ovoj akciji zato izdvojio modele s No Frost tehnologijom što znači da, osim što će namirnice ostati svježe i hranjive, više nije potrebno odleđivati zamrzivač, čime se štedi i vrijeme i električna energija. Također, No Frost tehnologija omogućava održavanje ujednačene temperature u svakom kutu zamrzivača, što manje opterećuje rashladni sustav i povećava njegovu dugotrajnost. Za visoku učinkovitost hlađenja i ujednačenu temperaturu unutar hladnjaka zaslužni su, kao i kod perilica rublja, digitalni inverterski kompresori koji mogu vrlo precizno stupnjevati brzinu rada. To omogućava i značajnu uštedu električne energije, umanjuje negativan utjecaj na okoliš te jamči rad uz manje buke i dulji životni vijek uređaja. Samsung također na ove modele nudi 10-godišnje jamstvo, za bezbrižno dugogodišnje korištenje. Dodatna pogodnost kod odabranih modela je i mogućnost brzog zamrzavanja namirnica te LED osvjetljenje unutrašnjosti, kako bi kupci mogli vidjeti namirnice u svakom kutku unutrašnjosti hladnjaka.

Više informacija o promociji "Pametna računica", modelima proizvoda uključenim u promotivno razdoblje kao i listu partnera u Republici Hrvatskoj svi zainteresirani mogu vidjeti na službenim stranicama, uz podsjetnik kako promotivno razdoblje završava u nedjelju, 4. lipnja 2017. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više