Search

iPhone 7 Plus bi mogao imati dvostruku kameru

iPhone 7 Plus bi mogao imati dvostruku kameru

Prema analizi Ming-Chi Kuoa


Image: buro247.ru

Podatak o mogućoj značajki novog modela iPhonea 7 Plus pojavio se na popularnoj stranici MacRumors, gdje "najpouzdaniji analitičar Applea na svijetu", Ming-Chi Kuo, nagađa i najčešće pogađa što će novo Appleovi uređaji imati

Novi bi modela iPhonea, iPhone 7 Plus, koji bi se na tržištu prema dobro uhodanoj tradiciji trebao pojaviti ujesen, čini se, mogao imati dvostruku stražnju kameru koja bi trebala omogućiti snimanje fotografije visoke kvalitete i imati optičko povećanje, koje neće utjecati na kvalitetu slike. Ova se pretpostavka ponajviše temelji na činjenici da je Apple prošle godine kupio izraelsku tvrtku LinX Imaging koja se bavi razvojem tehnologije kamera i HD slike. 

Kuo vjeruje da Apple radi na dvjema verzijama iPhonea 7 Plus: spomenuti model s dvostrukom stražnjom kamerom i drugi sa standardnom stražnjom kamerom. Naime, Kuo smatra da Apple vjerojatno najprije želi ispitati tržište novim modelom s dvostrukom kamerom pa će se taj model uz standardni zasigurno nuditi po nešto višoj cijeni. Takav potez bio bi prvi u Appleovoj poslovnoj politici jer dosad nikad nije nudio isti model telefona s različitim konfiguracijama, razlike su bile isključivo u bojama i memorijskom kapacitetu.

U svakom slučaju, morat ćemo pričekati još nešto više od pola godine na novu, sedmu generaciju iPhonea. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više