Search

Izgarate od želje da doznate tko vas sve i kako špijunira na Instagramu? Onda vam trebaju ove aplikacije

Izgarate od želje da doznate tko vas sve i kako špijunira na Instagramu? Onda vam trebaju ove aplikacije

Slučaj "stalker"


Koliko puta ste samo pomislili: joooj kad bih barem mogla doznati (ili još bolje, detaljnije istražiti) tko me to sve stalka na Instagramu i redovito pregledava moj profil, a pritom me recimo uopće ne followa. Zamislite samo taj bezobrazluk! (smijeh) I dok će neki odmah prevrnuti očima i sami sebe pokušati uvjeriti da nisu u toj lejmerskoj kategoriji ljudi, ajmo biti iskreni; sigurno ste to barem jednom onako znatiželjno pomislili i poželjeli doznati, odnosno dobiti potvrdu - listu svih tih osoba. 

No, nažalost, u svijetu društvenih mreža to nije opcija. Točnije taj podatak crno na bijelo nije moguće dobiti, jer se sve društvene mreže od toga ograđuju već godinama, naravno, s naglaskom i pojašnjenjem temeljenom na poštivanju privatnosti svojih korisnika, barem u toj domeni. I iako su nas kroz sve ove godine, počevši još s Facebookom, pa onda nastavno na sve ostale društvene mreže recentnijeg datuma lansiranja, raznim pluginovima, aplikacijama i sličnim alatima mamili i nudili upravo tu mogućnost da doznamo tko su ti koji prate naš svaki korak na Instagramu, uz naravno da se prije svega na njima registriramo, ostavimo sve moguće i nemoguće osobne podatke, to se ipak nikada nije dogodilo. Priznajmo, i mi smo tada davno nasjeli, ali vrlo brzo izvukli pouku, da su takvi alati isključivo bili namijenjeni prikupljanju podataka u neke druge svrhe.

I dok su mnogi pokušavali probiti taj neprobojni sustav i o tome često ushićeno elaborirali kako su u tome uspjeli, a naravno nisu, u međuvremenu se ipak pojavilo niz aplikacija koje vam u toj maglovitoj zavrzlami mogu barem malo pomoći, a čime se influenceri već neko dulje vrijeme služi jer su im svi ti podaci prilično bitni.

Izgarate od želje da doznate tko vas sve i kako špijunira na Instagramu? Onda vam trebaju ove aplikacije (фото 1) 

Naime, u pitanju su aplikacije koje vam mogu za početak u free verziji dati podatke recimo obostranog praćenja, odnosno tko vas ne prati, a da ga vi pratite i obrnuto, tko vam najčešće komentira Instagram postove, tko je nešto komentirao, pa onda nekada kasnije obrisao taj komentar. Unutar spomenutih aplikacija možete tako dobiti i informaciju tko vas je recimo blokirao ili jednostavno odlučio prestati pratiti. I iako to sve skupa zvuči kao da smo na korak do toga da doznamo tko su zapravo naši stalkeri 1/1, opet zapravo nismo, jer ponavljam, ta opcija zasad kao takva ne postoji. 

No, mi smo vam unatoč tome odlučili barem malo olakšati muke i preporučiti 4 besplatne aplikacija na sličnu foru s gore navedenim opcijama izvještaja. A ono što vi možete sami napraviti jest proći ih sve redom i možda nekom svojom internom formulom doznati ono što vas zanima najviše na svijetu - tko su ti misteriozni stalkeri koji pod okriljem noći proučavaju i prate vaš svaki potez i akciju na Instagramu.

 

1. Followers Insight for Instagram app

Izgarate od želje da doznate tko vas sve i kako špijunira na Instagramu? Onda vam trebaju ove aplikacije (фото 2)

2. Ig Analyzer: Follower Analysis

Izgarate od želje da doznate tko vas sve i kako špijunira na Instagramu? Onda vam trebaju ove aplikacije (фото 3)

3. Who Viewed My IG Insta Profile app

Izgarate od želje da doznate tko vas sve i kako špijunira na Instagramu? Onda vam trebaju ove aplikacije (фото 4)

4. Social Plus app

Izgarate od želje da doznate tko vas sve i kako špijunira na Instagramu? Onda vam trebaju ove aplikacije (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više