Search

Kako bi danas izgledalo poznato Apple računalo iz 90-tih

Kako bi danas izgledalo poznato Apple računalo iz 90-tih

iMac postaje eMac?


Image: Curved/Labs

Curved/Labs ove godine postavlja pitanje zašto se stara verzija jajastog kompjutera iMac ne bi unaprijedila i ponovo bila prilagođena obrazovnom sustavu

Curved/Labs napravio je redizajn starog dizajna Appleovog računala, svima poznatom kao iMac ili jajasto računalo iz 90-tih. Takvo je računalo služilo u edukaciji dugi niz godina jer je spretno posložen sustav unutar kućišta oduzimao jako malo prostora što je bilo savršeno za učionice koje su mogle primiti preko 30 računala. Danas, prije Worldwide Developers konferencije koju organizira Apple, a koja će se održati u San Francisou od 13. do 17. lipnja, Curved/Labs predstavlja modernizirao računalo pod nazivom "eMac", koje žele približiti znanosti i edukaciji općenito. 

Kako bi danas izgledalo poznato Apple računalo iz 90-tih (фото 1)

Nakon brojnih istraživanja i redizajniranja, Curved/Labs predstavlja liniju proizvoda za dizajn koncepta "eMac" računala koji uključuje prednju dual kameru za 3D snimanje, skeniranje i snimanje. Zaslon je od stakla te je osjetljiv na dodir, a za bolji zvuk ugrađeni su stereo zvučnici. Ovo izdanje će biti dostupno u anodiziranim bojama kao što su srebrna, siva, zlatna, ružičasta i plava. 

Kako bi danas izgledalo poznato Apple računalo iz 90-tih (фото 2)

Kako bi danas izgledalo poznato Apple računalo iz 90-tih (фото 3)

Kako bi danas izgledalo poznato Apple računalo iz 90-tih (фото 4)

Kako bi danas izgledalo poznato Apple računalo iz 90-tih (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više