Search

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja?

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja?

Otkrijte aplikacije koje vaš Story mogu učiniti unikatnim i drugačijim


Image: buro247.sg

Instagram, ta svima omiljena društvena mreža, kroz godine postojanja začarala je mnoge, a malo je reći da je većina o njoj i u potpunosti ovisna. Neki od njega žive, a neki ga pak koriste samo za razonodu, ali premisa je uglavnom svima jednaka - kako svoj život interpretirati na najbolji i još bitnije, najljepši mogući način. Kako bi u tome uspjeli, korisnicima su nadohvat ruke servirani i mnogi alati koji će uvelike taj proces prezentacije olakšati, odnosno final učiniti unikatnim, atraktivnim, pa onda i naposljetku zapaženim. Tako su danas uz klasične Instagram postove na cijeni i Storyji kojima se pridaje sve veća pažnja, kako sadržajno tako i estetski, a tu u većini slučajeva nastupaju specijalizirane aplikacije koje nudi beskrajno puno mogućnosti. Ako spadate u skupinu onih koji i na tom polju nešto konkretnije žele postići i pokazati, onda vam u nastavku donosimo prijedlog aplikacija koje koriste i neke od najpoznatijih svjetskih Instagram influencerica i javnih osoba. Krenimo redom… 

8mm

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja? (фото 1)

Dovoljno je spomenuti da je ovu aplikaciju za svoj film "Searching For Sugar Men" koristio i redatelj Malik Bendjelloul. Ako preferirate efekt filmske kamere s nizom filtera i opcija, onda je ovo definitivno najbolji izbor za vas. Možda nećete imati Story za Oscara, ali ste sigurno na dobro putu (smijeh). 

Jumprope

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja? (фото 2)

Ako ste skloni šeranju raznih tutoriala onda je ova aplikacija idealna za takve pothvate. Bilo da je u pitanju gastronomija, odnosno kuhanje ili pak neki beauty savjeti. U aplikaciji možete dodati i link za svaki proizvod koji želite na taj način komunicirati i olakšati proces potrage svojim pratiteljima. 

Unfold

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja? (фото 3)

Ako znate i pritom volite i cijenite estetiku famoznog američkog lifestyle magazina Kinfolk onda ćete na jednak način zavoljeti i ovu aplikaciju koja njeguje upravo taj minimalistički izričaj. 

Hype Type

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja? (фото 4)

Ako se podjednako volite izražavati tekstom kao i fotografijama, ovo je na tom polju posebno dobro. Puno izbora u smislu fontova koji mogu biti u pokreti, ali i zvučni efekti, samo su neke od opcija uz koje možete napraviti pravi kratki film. 

Huji Cam

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja? (фото 5)

Huji Cam smo već imali prilike upoznati, pa ako ste ljubitelji efekta 35-milimetarske magije i retro estetike onda, ćete Huji Cam vrlo rado koristiti i za vaše fotografije u Storyjima. 

Snow

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja? (фото 6)

Jedna od aplikacija koja je dokaz da ne biste trebali vjerovati svemu što vidite na Instagramu. Uz pomoć nje ćete svoj #nomakeup selfie moći dotjerati do savršenstva. Od iznimno zaglađenog lica, korigiranja crti lica, pa do savršenog tena, sve vam je na raspolaganju.  

InstaSize

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja? (фото 7)

Ako se sa svojim Storyjem želite ipak malo poigrati i pokazati nešto malo više od samo obične fotografije, ova aplikacija za editiranje foto-kolaža je baš zabavna. Uz pomoć nje možete raditi tranzicije, efekte poput time-lapsea, te dodavati razne simpatične stickere. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više