Traži

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja?

Kako da savršenog i atraktivnog Instagram Storyja?

Otkrijte aplikacije koje vaš Story mogu učiniti unikatnim i drugačijim


Fotografija: buro247.sg

Instagram, ta svima omiljena društvena mreža, kroz godine postojanja začarala je mnoge, a malo je reći da je većina o njoj i u potpunosti ovisna. Neki od njega žive, a neki ga pak koriste samo za razonodu, ali premisa je uglavnom svima jednaka - kako svoj život interpretirati na najbolji i još bitnije, najljepši mogući način. Kako bi u tome uspjeli, korisnicima su nadohvat ruke servirani i mnogi alati koji će uvelike taj proces prezentacije olakšati, odnosno final učiniti unikatnim, atraktivnim, pa onda i naposljetku zapaženim. Tako su danas uz klasične Instagram postove na cijeni i Storyji kojima se pridaje sve veća pažnja, kako sadržajno tako i estetski, a tu u većini slučajeva nastupaju specijalizirane aplikacije koje nudi beskrajno puno mogućnosti. Ako spadate u skupinu onih koji i na tom polju nešto konkretnije žele postići i pokazati, onda vam u nastavku donosimo prijedlog aplikacija koje koriste i neke od najpoznatijih svjetskih Instagram influencerica i javnih osoba. Krenimo redom… 

8mm

Dovoljno je spomenuti da je ovu aplikaciju za svoj film "Searching For Sugar Men" koristio i redatelj Malik Bendjelloul. Ako preferirate efekt filmske kamere s nizom filtera i opcija, onda je ovo definitivno najbolji izbor za vas. Možda nećete imati Story za Oscara, ali ste sigurno na dobro putu (smijeh). 

Jumprope

Ako ste skloni šeranju raznih tutoriala onda je ova aplikacija idealna za takve pothvate. Bilo da je u pitanju gastronomija, odnosno kuhanje ili pak neki beauty savjeti. U aplikaciji možete dodati i link za svaki proizvod koji želite na taj način komunicirati i olakšati proces potrage svojim pratiteljima. 

Unfold

Ako znate i pritom volite i cijenite estetiku famoznog američkog lifestyle magazina Kinfolk onda ćete na jednak način zavoljeti i ovu aplikaciju koja njeguje upravo taj minimalistički izričaj. 

Hype Type

Ako se podjednako volite izražavati tekstom kao i fotografijama, ovo je na tom polju posebno dobro. Puno izbora u smislu fontova koji mogu biti u pokreti, ali i zvučni efekti, samo su neke od opcija uz koje možete napraviti pravi kratki film. 

Huji Cam

Huji Cam smo već imali prilike upoznati, pa ako ste ljubitelji efekta 35-milimetarske magije i retro estetike onda, ćete Huji Cam vrlo rado koristiti i za vaše fotografije u Storyjima. 

Snow

Jedna od aplikacija koja je dokaz da ne biste trebali vjerovati svemu što vidite na Instagramu. Uz pomoć nje ćete svoj #nomakeup selfie moći dotjerati do savršenstva. Od iznimno zaglađenog lica, korigiranja crti lica, pa do savršenog tena, sve vam je na raspolaganju.  

InstaSize

Ako se sa svojim Storyjem želite ipak malo poigrati i pokazati nešto malo više od samo obične fotografije, ova aplikacija za editiranje foto-kolaža je baš zabavna. Uz pomoć nje možete raditi tranzicije, efekte poput time-lapsea, te dodavati razne simpatične stickere. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više