Search

Kako napuniti mobilni uređaj dok vozite bicikl?

Kako napuniti mobilni uređaj dok vozite bicikl?

Cydekick - ekološki pretvarač energije u struju


Image: SpineticsInc

Tvrtka Spinetics, Inc. sprema se lansirati svoj tehnološki dodatak koji će, uz pomoć bicikla, puniti vaš mobilni uređaj.

Vožnja biciklom može biti rekreativna i zabavna, no kao što takvom vrstom rekreacije možete doprinijeti sebi, tako možete produžiti vijek baterije vašeg telefona ili bilo kojeg mobilnog uređaja. Mnoštvo aplikacija kojima se danas koristimo uvelike utječu na duljinu trajanja baterije te nam se često zna dogoditi da nam se mobilni uređaj ugasi onda kada nam je najpotrebniji. Izum tvrtke Spineticks spaja ugodno s korisnim. Naime, ovaj generator pretvara kretanje pedala u elektiričnu energiju koja će napuniti vaš mobilni uređaj. 

Kako napuniti mobilni uređaj dok vozite bicikl? (фото 1)

Cydekick stvara energiju putem elektromagnetske indukcije koja je dovoljna da oživi bilo koji uređaj. Ta ista energija se također koristi za dodatan intenzitet prednjeg i stražnjeg svjetla, a istovremeno ju možete koristiti kako bi napunili bilo koji uređaj s USB priključkom. Zasigurno je kako ovakva vrsta tehnologije nije cjenovno pristupačna te nas ne čudi visoka cijena uređaja koja se kreće između 150 i 275 američkih dolara. Uređaj bi mogao dobro dobro kotirati na tržištu bicikala, a uz dodatnu pogodnost za bolji rad svjetla na biciklu, vjerujemo kako ovaj izum ima tendenciju razvijati se i dalje.

Kako napuniti mobilni uređaj dok vozite bicikl? (фото 2)

Kako napuniti mobilni uređaj dok vozite bicikl? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više