Search

Kako pametnim telefonom snimiti besprijekoran vlogg ili vodcast?

Kako pametnim telefonom snimiti besprijekoran vlogg ili vodcast?

Tekst: BURO.


U vrijeme kad nam je pandemija preokrenula život naglavačke shvatili smo da je komunikacija, koju nam omogućuju pametni telefoni kao što su Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G, najzanimljiviji prozor u svijet. Taj prozor ujedno nam pruža nevjerojatan broj opcija. Mnogi su pohrlili kreirati vlastite sadržaje kao što su vloggovi, podcastovi i vodcasti, čak i iz svoja četiri zida, želeći tako prenijeti misli, osjećaje, želje i talente do ciljane publike. Kako je video postao jedan od najviše konzumiranih oblika komunikacije, za takvo što potrebno je imati i izvanredan pametni telefon.

 

Ako kojim slučajem i sami želite uploviti u ove dinamične i izazovne vode, važno je znati što vam je sve potrebno za snimiti vizualno kvalitetan vlogg ili vodcast, a koji neće izgledati kao na brzinu snimljen materijal iz kućne radinosti.

Za početak, osim ideje o sadržaju, važno je imati vrhunsku tehnologiju. Na prvom mjestu tu je kamera, koja će vam omogućiti hvatanje kristalno jasnih fotografija, čak i iz 8K video zapisa, što je najviša moguća rezolucija na pametnom telefonu. Visoka 8K rezolucija omogućuje da snimke izgledaju bolje čak i od onih na filmskim ekranima, a ako uz to koristite i redateljski mode, možete biti sigurni da će vaša snimka biti profesionalna.

 

 

Uz redateljski mode na Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G pametnih telefona, koji omogućuje snimanje video zapisa visokih rezolucija, čak i dok radite promjenu s prednje na stražnju kameru ili mijenjate kut snimanja i gledanja. Koje su još karakteristike važne prilikom odabira pametnog telefona ako želite kreirati kvalitetan sadržaj na svome vloggu, prenijela nam je i naša poznata lifestyle vloggerica Maša Zibar.

„Bila sam jako uzbuđena kada sam prvi put u ruke uzela svoj fantomski ljubičasti Samsung Galaxy S21+ uređaj. Kao vloggerici jako mi je važno imati pametni telefon vrhunskih performansi, a to uključuje i jako izdržljivu bateriju. Koliko puta sam zaokupljena poslom zaboravila punjač. Sada, zahvaljujući jačoj i izdržljivoj bateriji na Samsung Galaxy S21+ uređaju, više nemam tu brigu. Naravno, zbog velike količine materijala koji snimam i pohranjujem na svoj pametni telefon, bitno mi je da uređaj ima veliku memoriju i da ne moram brinuti oko toga gdje ću pohraniti sve te fotografije i video zapise.“, kaže nam Maša.

 

 

Ako vam je uz sve to bitno imati i uređaj koji će se savršeno uklopiti u sve modne kombinacije, Samsung ima rješenje. Naime, Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G pametni telefoni dolaze u fantomski privlačnoj ljubičastoj, sivoj, rozoj, bijeloj, crnoj i srebrnoj boji, a na poleđini telefona imaju savršen mat premaz. Jedino što vam preostaje je odabrati boju svog novog pametnog telefona kako bi vas svako jutro inspirirala za nove pothvate i ideje o sadržaju novog vlogga.

P. S. Dobre vijesti za sve Samsung obožavatelje! Korisnici koji kupe jedan od pametnih telefona iz Samsung S serije – Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G ili S21 Ultra 5G – na poklon dobivaju Samsung Galaxy A02s pametni telefon. Sve što je potrebno je registrirati se u Samsung Members aplikaciji do 22. 6. 2021. Također, unutar Samsung Members aplikacije sve korisnike Samsung premium uređaja očekuje mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja zahvaljujući jedinstvenom Samsung Lounge programu vjernosti. Više informacija na https://www.samsung.com/hr/offer/double-reason-to-smile i https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više