Traži

Kako tehnologija pomaže čovjeku?

Kako tehnologija pomaže čovjeku?

Nura slušalice novog doba


Fotografija: PR

Nura slušalice imaju opciju automatskog podešavanja jačine zvuka kako bi vaš doživljaj glazbe bio potpun, ali i siguran za vaš sluh...

Nekada volite svoju najdražu pjesmu slušati tako da ju pojačate do maksimuma, a onda primijetite kako vas drugi ljudi čudno gledaju. S Nura slušalicama takve situacije odlaze u zaborav, a doživljaj glazbe svodi se na savršen trenutak koji pritom ne šteti vašem sluhu. Činjenica je kako svako ljudsko biće čuje drugačije, netko ima bolji, a netko lošiji sluh. Ove slušalice za vas same automatski prilagode savršenu intonaciju omiljene vam melodije tako da nimalo ne šteti vašem sluhu.

Nicol Boyd i Tomaš Rosen, koji imaju svoj ured u Hong Kongu, proizveli su ove slušalice privlačnog dizajna s namjerom da educiraju korisnike o glazbi, dizajnu, ali i da zaštite korisnike od oštećenja sluha. Tako ove slušalice imaju izolirane čepiće preko kojih prelazi izolir spužva, koja osigurava prigušenje zvuka, ali i njegovu cirkulaciju po cijelom uhu tako da zvučni valovi ne dolaze istog trena u dodir s bubnjićem uha.

Slušalice isto tako same reguliraju koliki kapacitet zvuka može podnijeti vaš sluh, te nakon 30 sekundi automatski namješta zdravu intonaciju koja će vam omogućiti da neometano slušate svoju glazbu, a da vaš sluh bude pritom zaštićen. Slušalice su napravljene od laganog aluminijskog kućišta s kompatibilnim jastucima koji su dizajnirani za udobno i dugoročno korištenje. Povezane su vitkim i fleksibilnim trakama s integriranim kabelskim kanalom i nastavkom za mobitel ili računalo. Ove slušalice su proizvod budućnosti koji osigurava pravilno korištenje i potpuno drugačiji doživljaj glazbe koju slušamo.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor