Search

Leica najavila još jedan fantastični model fotoaparata

Leica najavila još jedan fantastični model fotoaparata

"Safari Edition"


Image: buro247.ru

Razvojni inženjeri tvrtke Leica ne prestaju nas iznenađivati novim modelima, koji se ovaj put krije pod nazivom "The Safari Edition"

Prošli smo tjedan objavili vijest o odličnoj suradnji tvrtke Leica i Lennyja Kravitza, a ovaj tjedan stiže još jedan uzbudljivi model pod nazivom "The Safari Edition". Ovaj se odlični set sastoji od objektiva Leica Summicron-M promjera 35 mm s otvorom f/2 ASPH, čvrstog okruglog metalnog poklopca, kvalitetnog kožnog remena i malene futrole za SD karticu.

Leica najavila još jedan fantastični model fotoaparata (фото 1)

Novi fotoaparat krasi prekrasan dizajn u 'military' maslinastim nijansama i kvalitetnoj koži, što ovaj model čini idealnim rekvizitom za kakav film vojne tematike koja se odvija, primjerice, u džungli ili u pustinji. Zanimljivo je da je ovaj model ustvari redizajn modela iz 1960. godine, koji je doživio male preinake i dobio moderan izgled začinjen autentičnim "Wetzlar Germany" natpisom radi dodatnog retro efekta. Fotoaparat dolazi s kromiranim 35-milimetarskim objektivom i pripadajućim metalnim poklopcem. Novi model dostupan je u ograničenim količinama: u prodaji će se naći 1500 primjeraka koji se mogu unaprijed naručiti, a cijena fotoaparata iznosit će 9900 dolara. 

Leica najavila još jedan fantastični model fotoaparata (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više