Search

Limitirana verzija fotoaparata Leica za strastvene kolekcionare

Limitirana verzija fotoaparata Leica za strastvene kolekcionare

Neuobičajena ljepota


Image: Promo

Limitirano izdanje popularnog fotoaparata Leica sada dolazi u klasičnom i nepretencioznom izdanju te djeluje vrlo skupocjeno i moćno

Kada govorimo o jednom od najluksuznijih metala, mjed zauzima visoko prvo mjesto, a poznati njemački proizvođač fotoaparata za svoju novu Leicu izabrao je upravo njega. Leica MP Brass Edition 35 je prekrasna kamera kreirana posebno za luksuznog proizvođača satova The Hour Glass i njezino limitirano izdanje pronaći će se tek u 35 primjeraka diljem svijeta. Direktor The Hour Glassa objasnio je da su izborom mjeda kao glavnog materijala u kombinaciji s grubom tamnosmeđom kožom željeli naglasiti objekt koji je čist i bezvremenski lijep, a da je što bliži izvornom obliku samog modela.

Limitirana verzija fotoaparata Leica za strastvene kolekcionare (фото 1)

Mjed je utjelovio glamur na nenametljiv način, a ovaj prepoznatljiv fotoaparat opremljen je s Leica Summicron – M 1:2 / 35 mm ASPH objektivom, a lakirani gumbići samo su jedna značajka koja ga razlikuje od ostalih prethodnika. U svaki komad otisnut je broj i potpis, a zapakiran je u savršeno ručno izrađenu kutiju koju krasi zlatni papir od kojeg se izrađuju pozivnice za prestižnu nagradu Oscar, što je samo šlag na torti ovog finog proizvoda vrijednog obožavanja. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više