Search

Mobilne aplikacije koje će vas motivirati na bavljenje sportom

Mobilne aplikacije koje će vas motivirati na bavljenje sportom

5 aplikacija za vaše zdravlje


Image: Buro247.ru

Želju za bavljenjem sportom imaju mnogi, no kako bi je i sproveli u djelo potrebna je jaka snaga volje. Izlaz iz te situacije nude aplikacije motivirajući korisnike na trening

Charity Miles

Sport je prije svega rad na sebi, ali uz pomoć aplikacije Charity Miles pomoći ćete i drugima. Stvar je u tome da svaku fizičku aktivnost - hodanje, trčanje, vožnju biciklom - aplikacija pretvara u novac koji donira humanitarnim zakladama. Kako je to moguće, pitate se, ako sami korisnici ne uplaćuju novac? Sponzori Charity Miles sakupili su milijun dolara koji doniraju udrugama ovisno o tome koliko korisnik aplikacije prijeđe svojim treningom. Jedna milja vožnje biciklom donosi 10 centa, a oni koji trče ili hodaju mogu "zaraditi" 25 centa. Zatim istu tu sumu može proslijediti organizaciji po izboru. Nije li ovo idealna motivacija za sve koji se žele više kretati?

Mobilne aplikacije koje će vas motivirati na bavljenje sportom (фото 1)

Nexersize

Nexercise bi trebao funkcionirati poput mamca koji bi kroz određeno vrijeme i sakupljene bodove mogao donijeti materijalnu dobit. Aktivnošću, koja ne smije trajati manje od 15 minuta, sakupljaju se bodovi koji se zbrajaju i na kraju vode do popusta, darovnih kartica i drugih poklona. Osim sportskih uspjeha, Nexercise kao i svaka društvena mreža, može bilježiti i aktivnost vas i vaših prijatelja koji koriste istu aplikaciju. Time se potiče natjecateljski duh korisnika.

Mobilne aplikacije koje će vas motivirati na bavljenje sportom (фото 2)

Zombies, Run!

Aplikacija pretvara trening u igru kroz koji se korisnik osjeća poput heroja. Spašavajući virtualni grad od zombija, sa slušalicama u ušima, zapravo pretrčavate zadanu rutu. "Misije" traju 30 ili 60 minuta, a uz pomoć glasa vodiča izbjegavate opasnosti na putu i sakupljate bodove. Sve je dodatno ilustrirano zvučnim efektima, a kako igra s vremenom ne bi postala preinvazivna, aplikacija uključuje glazbu s vaše playliste.

Mobilne aplikacije koje će vas motivirati na bavljenje sportom (фото 3)

FitRadio

FitRadio je odlična motivacija za sve one koji ne mogu trenirati bez glazbe. Aplikacija sama slaže remikseve glazbe raznih stilova i pravaca, posebno izabirući ritam koji tjera na pokret i uz koji se postižu najbolji rezultati.

Mobilne aplikacije koje će vas motivirati na bavljenje sportom (фото 4)

Pact: Earn Cash for Living Healthy

Ova aplikacija misli ozbiljno, a kreirana je da i one najokorjelije ljenčine natjera na pokret. Korisnici aplikacije moraju upisati podatke s bankovne kartice, a ako propuste trening ili ne uključe voće i povrće u svoj obrok (što mogu dokazati fotografijom), s njihovog računa bit će skinut novac. Svaki visinu kazne odabire sam, ali ne može biti manja od 5 ili veća od 10 dolara. Znajući kako će zbog svoje slabosti izgubiti pravi novac, korisnici će se lakše fokusirati na izvršavanje zadataka. A svojim uspjesima mogu "zaraditi", odnosno dobiti novac onih koji nisu bili dovoljno disciplinirani.

Mobilne aplikacije koje će vas motivirati na bavljenje sportom (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više