Search

Mobilne aplikacije uz koje ćete ostati u formi

Mobilne aplikacije uz koje ćete ostati u formi

5 "džepnih trenera"


Image: Buro247.ru

Čak su i najzagriženiji posjetitelji teretana ponekad spriječeni da svoj trening odrade u sportskoj dvorani, zbog čega su mobilne aplikacije idealno rješenje, a "džepni treneri" bit će od koristi i onima koji zaziru od odlazaka među sprave za vježbanje

Nike+ Training Club (besplatno)

Vjerojatno najpoznatija aplikacija za individualni trening. U njoj možete pronaći više od 100 različitih vježbi za razne grupe mišića i s različitim ciljevima, a pri tome demonstraciju izvode najpoznatiji svjetski sportaši što je dodatna motivacija za sve koji aplikaciju odluče koristiti. Instrukcije su date uz pomoć videa, fotografija i glasovnih uputa, a aplikacija prati i točno vremensko trajanje treninga te opći napredak.

Mobilne aplikacije uz koje ćete ostati u formi (фото 1)

Yoga Studio ($2,99)

Ljubitelji yoge koji žele vježbe prakticirati sami ili u periodu kada nisu u mogućnosti pohađati svoje satove s trenerom, mogu skinuti aplikaciju Yoga Studio na svoj pametni telefon. Aplikacija nudi 30 različitih treninga od 15, 30 i 60 minuta. Moguć je i izbor razine napora (početna, standardna i napredna) te cilj vježbi - poboljšanje gipkosti, koordinacije, snage mišića ili jednostavno opuštanje. U aplikaciji je nabrojeno još 280 poza koje se mogu ponavljati van programa vježbi, a one su detaljno objašnjene kroz slike.

Mobilne aplikacije uz koje ćete ostati u formi (фото 2)

Argus (besplatno)

Aplikacija koja prati svaki vaš korak. Svaka aktivnost se upisuje u nju - prehodane udaljenosti, trčanje, vožnja biciklom te vožnja automobilom. Argus računa vaš puls, te pamti koliko spavate i jedete poput dnevnika, no za tu funkciju je potreban malo veći angažman upisivanjem podataka te fotografiranjem jela nakon čega Argus računa unesene kalorije koje treba potrošiti.

Mobilne aplikacije uz koje ćete ostati u formi (фото 3)

Sworkit Pro ($0,99)

Ova aplikacija nudi serije vježbi za gornji i donji dio tijela, za kralježnicu, serije vježbi istezanja ili trening cijelog tijela, sve zavisi od toga koji točno dio tijela želite razgibati ili utrenirati. Kako bi bilo lakše izvesti vježbe, Sworkit Pro nudi i opciju uključivanja 30 sekundi pauze između vježbi.

Mobilne aplikacije uz koje ćete ostati u formi (фото 4)

The 7 Minute Workout (besplatno)

Kako i samo ime govori, s ovom aplikacijom možete odraditi cijeli aktivan trening za samo 7 minuta. U to vrijeme morate odraditi 12 vježbi koje utječu na sve osnovne grupe mišića, a pri redovitom ponavljanju vam pomažu da ostanete u formi. Instruktorov glas detaljno objašnjava svaku vježbu i njene ciljeve tako da ne morate niti gledati u mobitel dok vježbate. Ova aplikacija korisna je za sve jer bez obzira na svu moguću zauzetost, 7 minuta u danu mogu odvojiti apsolutno svi.

Mobilne aplikacije uz koje ćete ostati u formi (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više