Search

Modni trendovi nadohvat ruke uz ovih 5 aplikacija

Modni trendovi nadohvat ruke uz ovih 5 aplikacija

Za sve tehnološki i modno osviještene pojedince


Image: Buro247.ru

Modne aplikacije donose trendove na jednom mjestu, za vrijeme tjedana mode prikazuju revije u stvarnom vremenu i nude kupovinu kreacija ravno s piste

Iako je mjesec modnog maratona iza nas, odabrali smo 5 mobilnih aplikacija koje su se pojavile u rujnu i donijele konkurenciju već postojećim WWD, Stylebop i Net-A-Porter. Uz njihovu pomoć praćenje modnih trendova i priprema za sljedeće tjedne mode postaju mnogo lakši.

Popsugar Fashion Week

Besplatna aplikacija insajdera modne industrije Popsugar pojavila se krajem rujna, a pomoću nje trendove s modnih maratona bit će puno lakše pratiti. Urednici kontinuirano nadopunjavaju sadržaj, ilustrirajući posljednja događanja na pistama. Intervjui s dizajnerima, fotografije lookova, backstage reporti i mnoge druge zanimljivosti dostupne su i onima koji nisu imali priliku posjetiti Tjedne mode.

Modni trendovi nadohvat ruke uz ovih 5 aplikacija (фото 1)

Moda Operandi

Besplatna aplikacija online shopa Moda Operandi osmišljena je za pregled i naručivanje lookova ravno s piste. Princip rada: obavijest o početku pojedine revije stiže na vaš mobitel, uključujete se o reviju u stvarnom vremenu i gledate je s bilo koje lokacije na svijetu. One kreacije koje vam se svide možete spremiti u košaricu i nakon kraja revije naručiti što želite.

Modni trendovi nadohvat ruke uz ovih 5 aplikacija (фото 2)

Flink

Aplikacija Flink daje uvid u najnovije kolekcije i street style reporte vodećih fotografa. Vuče informacije iz 700 najpoznatijih svjetskih blogova, zahvaljujući kojima možete pratiti sve zanimljivosti na jednom mjestu. Modne kombinacije možete i komentirati ako se spojite putem Facebook ili Twitter profila.

Modni trendovi nadohvat ruke uz ovih 5 aplikacija (фото 3)

Grabble: The Fashion Finder

Aplikacija Grabble čuva sve želje ljubitelja online shoppinga. Osim toga, pomaže vam da pratite što zanima vaše prijatelje ili svjetske trendsetere. Najbolja funkcija je ipak dobivanje obavijesti o akcijama i popustima na komade koje ste spremili kao najdraže.

Modni trendovi nadohvat ruke uz ovih 5 aplikacija (фото 4)

LOU Lookbook

Urednici ove aplikacije prate sve modne trendove objavljene putem profila modnih kuća na društvenim mrežama. Pomoću nje možete bolje promotriti ono što vam se svidjelo ili odmah kupiti kreacije iz posljednjih dizajnerskih kolekcija. Za puno iskustvo shoppinga, aplikacija vas može obavijestiti o sezonskim popustima.

Modni trendovi nadohvat ruke uz ovih 5 aplikacija (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više