Search

Muškarci se više neće moći prvi javljati ženama na Tinderu!

Muškarci se više neće moći prvi javljati ženama na Tinderu!

Bitno je što žene žele


Image: buro247.ua

Tinder uvodi novu opciju prema kojoj se muškarci neće moći više prvi javiti ženama, a sve u svrhu toga da se napravi prevencija mogućeg "ugnjetavanja"...

Aplikacija koja se već koristi dugo vremena za pronalaženje kandidata za spojeve, Tinder, uvodi novu opciju kojoj je cilj učiniti online komunikaciju na ovoj platformi prilagođenijom za žene, tvrdi The Verge. Prema toj opciji, žene mogu odlučiti žele li da im se muškarci mogu javiti prvi ili ne. Mandy Ginsberg, glasnogovornica tvrtke, govori kako su se odlučili na ovakav potez jer često nailaze na pritužbe korisnica koje ne žele započeti s nekim razgovor i osjećaju veliki pritisak od druge strane, pa bi im ova opcija trebala omogućiti veću dozu privatnosti.

Žene mogu donijeti odluku žele li aktivirati ovu opciju ili ne i čini se kako je usmjerena na heteroseksualne žene, koje će moći koristiti ovu mogućnost nakon što se izvrše sva testiranja. Tinder je uvjeren kako će se ovim potezom smanjiti sva neželjena komunikacija koja može iskrsnuti između muškarca i žene. Ono što se mora naglasiti jest da je ovo iskorak u ovakvom tipu aplikacija jer po prvi puta žene imaju svu kontrolu u svojim rukama. Ako koristite Tinder, ali vam je dosadilo da vam se stalno javljaju osobe koje vam samo stvaraju pritisak i željeli biste ih se riješiti na bilo koji način - ovo je prava opcija za vas!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više