Search

Na koji način doznati da vas je netko \"unfollowao\" na društvenim mrežama?

Na koji način doznati da vas je netko "unfollowao" na društvenim mrežama?

Koliko ste znatiželjni!


Image: buro247.sg

Možda vam se neće svidjeti ono što vidite, ali postoje aplikacije koje vam to mogu otkriti...

U današnjim vremenima, broj ljudi koji vas prati na društvenim mrežama puno je bitniji od broja prijatelja koje imate u stvarnom životu. Pa recimo, ako se nađete u nekom društvu nitko vam neće zamjeriti ako nekog od prijatelja u prolazu ne pozdravite, no ako nekog unfollowate na društvenim mrežama, to postaje itekakav problem. Isto tako, svi znamo kako u obratnom slučaju, kad nas neko followa dobijemo notifikaciju, jednako kao i za upit za prijateljstvo, no u suprotnom notifikacije nema. Pa, ako izgarate od želje imati evidenciju tko vas je i kada unfollowao, možete se poslužiti trikovima koji dolaze u obliku raznih aplikacija, ovisno o kojoj je društvenoj mreži riječ. 

 

Za Instagram
Unfollowers For Instagram

Aplikacija je ovo u kojoj se jednostavno logirate sa svojim insta podacima. Možete vidjeti vaše nove followere, tko vas je unfollowao, ali i one koje vi followate, ali vas nisu followali natrag. Ako želite ići još dalje, možete vidjeti i tko vas je blokirao. 

Na koji način doznati da vas je netko "unfollowao" na društvenim mrežama? (фото 1)

Za Facebook
Still Friends

Riječ je o aplikaciji koja se sinkronizira s vašim korisničkim Facebook računom kada može doznati tko je odjednom "nestao" s vaše liste prijatelja. No, potrebno je platiti ako želite doznati o kojoj je osobi točno riječ. 

Na koji način doznati da vas je netko "unfollowao" na društvenim mrežama? (фото 2)

Za Twitter
who.unfollowed.me

Povežite ovu aplikaciju s vašim Twitter računom i svakih sat vremena dobivat ćete svježe informacije tko vas novi prati i tko vas više ne prati. 

Na koji način doznati da vas je netko "unfollowao" na društvenim mrežama? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više