Search

Na tržištu se pojavila mobilna govornica za meditaciju. Ne bi bilo loše imati ju u uredu!

Na tržištu se pojavila mobilna govornica za meditaciju. Ne bi bilo loše imati ju u uredu!

Sjajno!

Tekst: BURO.


Image: Press Room/Calm

Kada se susretnu najbolja aplikacija za meditaciju i kompanija koja već neko vrijeme razvija načine da poslovno okruženje učini podnošljivijim, tada nastane Calm Booth by Room. "Kada je vaš um smiren, sve postaje jasnije. Stvorite prostor za relaksaciju i koncentraciju i pronađite svoj trenutak mira u poslovnom okruženju.", stoji u opisu ove zanimljive suradnje iz domene, možemo slobodno reći new age uređenja poslovnih interijera. Američka tvrtka the Room već je neko vrijeme posvećena osmišljavanju dizajnerskih rješenja koje poslovne prostore oplemenjuju pokušavajući uvesti više reda u njih.

Na tržištu se pojavila mobilna govornica za meditaciju. Ne bi bilo loše imati ju u uredu! (фото 1)

Tako su osmislili uredsku govornicu odnosno mobilnu kutiju namijenjenu za razgovore u privatnosti. Zvučno izolirana govornica tako omogućuje zaposlenicima da obave razgovor u miru i tišini. Popularnost open space ureda nametnula je potrebu ovakvim tipom produkt dizajna, a kompanija the Room nije stala samo na tome.

Na tržištu se pojavila mobilna govornica za meditaciju. Ne bi bilo loše imati ju u uredu! (фото 2)

Na tragu tog proizvoda te u suradnji s tvrtkom koja stoji iza Calm aplikacije posvećene meditaciji i opuštanju, osmislili su tako govornicu u koju se možete povući na određeno vrijeme i sabrati misli. I to dok ste na poslu! Zvučna izolacija štiti vas od neželjene buke i galame, a dok ste unutra čut ćete zvukove koji smiruju i opuštaju. Time se možete fokusirati na ono što vam je bitno, sabrati misli i lakše odraditi posao koji je pred vama. Unutrašnjost govornice podsjeća na prirodno okruženje i zelene je boje, naravno. Cijena govornice je oko četiri tisuće dolara, a vi procijenite isplati li se.

Na tržištu se pojavila mobilna govornica za meditaciju. Ne bi bilo loše imati ju u uredu! (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više