Search

Netflix definitivno ima konkurenciju! Donosimo 4 stvari koje trebate znati o novom streaming servisu

Netflix definitivno ima konkurenciju! Donosimo 4 stvari koje trebate znati o novom streaming servisu

Disney+ stiže u studenom


Image: PR

Iako je već najavljeno, sada smo konačno dobili niz detalja oko novog streaming servisa o kojem svi pričaju, a koji se zove Disney+. Što smo sve uspjeli doznati, a da bi vas moglo zanimati? Pa, krenimo redom...

Što je zapravo Disney+?

Riječ je o klasičnoj streaming platformi kao što su Netflix i slično. Za mjesečnu ili godišnju naknadu moći ćete gledati sve što imaju u svojoj ponudi. Kao što i sam naziv sugerira, riječ je primarno o platformi namijenjenoj djeci, ali naći će se tu Marvelovih filmova, onih iz Lucasfilm produkcije, Pixara i National Geographica. Isto tako, Disney+ će doći u paketu sa servisom Hulu i drugim Disneyjevim programima na popustu.

Koliko će vas to koštati?

Mjesečna naknada bi trebala iznositi 6,99 dolara, dok bi godišnja trebala iznositi 69,99 dolara. Naravno, uvijek postoji mogućnost promotivnih razdoblja u budućnosti. 

Kada se očekuje službeno lansiranje platforme Disney+?

U SAD-u kreću 12. studenog, a za druge zemlje, odnosno Hrvatsku nije još poznat točan datum lansiranja. 

Što ćemo sve moći gledati na Disneyju+? 

Disney+ će udomiti 400 filmskih naslova i 7,500 televizijskih epizoda. Na servisu će se naći naslovi brojnih kuća u Disneyjevom vlasništvu kao što su Pixar, Marvel, Lucasfilm i, naravno, njihova vlastita produkcija, a razvijaju se i neki izvorni filmovi i serije. Disney+ nudit će sve Disneyjeve animirane klasike ("The Lion King", "Snow White", "Little Mermaid", "Aladdin"…), kao i novije naslove iz njihove produkcije kao što su "Moana" i "Frozen". U ponudi će tijekom prve godine postati dostupni i svi Pixarovi naslovi, uključujući i one kratke, a proizvode se serije temeljene na likovima iz filmova "Toy Story" i "Monsters Inc." Osim animiranih filmova, na kanalu će se moći pronaći i blockbusteri poput onih Marvelovih, počevši s "Captain Marvel", "Iron Man", "Iron Man 3" i "Thor: The Dark World", a "Avengers: Endgame" uslijedit će kasnije ove godine. Disney+ implementirat će i filmove iz serijala "Star Wars" te svih 30 sezona omiljene serije "The Simpsons".

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više