Traži

Nova aplikacija na hrvatskom tržištu

Nova aplikacija na hrvatskom tržištu

Aplikacija Super - igra koju jednostavno nećete htjeti propustiti

Urednik: BURO.


Fotografija: PR

Super će vas povezati sa sadržajima, poznatim osobama, događajima i pobrinut će se da se pritom dobro zabavite

Gledanje televizije, slušanje radija i čitanje novina, uz mobilnu aplikaciju Super postaju još zabavniji. Aplikacija sadržaje oko vas čini interaktivnima i omogućuje da se s njima povežete. Kad negdje, primjerice na televiziji, ugledate Super znak (slovo S u crvenom krugu), to znači da vas u aplikaciji čeka više informacija. Otvorite Super na svom telefonu i otkrijte više.

Pronaći ćete dodatne sadržaje, poveznice, zanimljive ankete i nagradne kvizove. Super će vas pitati za mišljenje, glas, komentar ili ocjenu različitih tema. Recite što mislite i želite jer tako možete utjecati da stvari koje vas zanimaju, postanu drugačije i bolje.

                    Super aplikacija

Super će vas povezati sa sadržajima, poznatim osobama, događajima i pobrinut će se da se pritom dobro zabavite. Za sudjelovanje u aplikaciji, nagrađuje virtualnom valutom 'vingdima'. Skupljajte ih i zamijenite za nagrade koje želite. Nemojte se iznenaditi ako vas Super odvede na neko daleko mjesto ili događaj, popuni ormar sa stvarima s potpisom ili priušti doživljaj kakav još niste imali prilike probati.

Super je vaša veza sa stvarima koje volite. Dolazi u obliku mobilne aplikacije tako da uvijek može biti pri ruci. Besplatna je i jednostavna za korištenje. Možete je skinuti na svoje iPhone i Android uređaje, i isprobati još danas. Više informacija možete pronaći na Superapp.tv stranici. Uživajte!

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor