Search

Nova aplikacija za fotografije koju koriste sve coolerice

Nova aplikacija za fotografije koju koriste sve coolerice

Huji

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Ako se pitate koja je trenutno najpopularnija aplikacija za fotografije prije nego što ih objavite na Instagramu odgovor je - Huji!

Riječ je o aplikaciji koja imitira jednokratan fotoaparat poput onog kakvog ste mogli nabaviti 1998. godine. Baš zato fotografije koje okinute uz pomoć kamere u aplikaciji nose oznaku datuma s tom godinom, koji se doduše može namjestiti i tako da prikazuje datum kada su fotografije zaista okinute. No, čak i kada preko njih jasno piše 2018, fotografije imaju skroz retro feel: crvenkasti filter, pojačana saturacija, mrljice nalik sitnoj prašini i pruge preko fotografija u duginim bojama, kao rezultat odbijanja svjetlosti od površine onog što fotografirate.

Selena Gomez

Efekt se ne može primijeniti na fotografije koje već imate u svojem smartphone uređaju, već ih morate okinuti s aplikacijom koja izgleda kao da držite pravi fotić u rukama. Osim što će fotografije koje ulovite uz pomoć kamere u aplikaciji imati old school efekt, baš kao da koristite jednokratni analogni fotoaparat ne znate kako će fotografije ispasti. Ali, barem se ne morate nositi s time da razvijate film već one koju su ispale onako kako ste htjeli možete u dva klika sačuvati u svoj camera roll. Dobre vijesti su da je aplikacija uz pomoć koje fotografije izgledaju vibrantno besplatna, a dostupna je za korisnike iPhone i Android uređaja. U nastavku možete pogledati Insta-worthy fotografije snimljene putem aplikacije Huji koje djeluju kao uspomene na prošla vremena, a influencerice su ih okinule u protekla dva mjeseca.

Camille Chairrere

Kim Kardashian West

Jasmine Sanders

Kristen Noel Crawley

Related articles

Buro 24/7 Selection

više