Search

Nova besplatna aplikacija koja će olakšati život svim vozačima i vozačicama!

Nova besplatna aplikacija koja će olakšati život svim vozačima i vozačicama!

PayDo - parking pomoćnik aktivan u čak 19 hrvatskih gradova

Urednik: BURO.


Image: PR

Kako bi tijekom ljetnih mjeseci nesmetano uživali u sunčevim zrakama, boravku na otvorenom i pravovremeno iskoristili sezonska sniženja, svim vozačicama i vozačima život će olakšati nova besplatna aplikacija PayDo kojom se parkirati može brže i jednostavnije, a parking plaćati još povoljnije.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, pravi je parking pomoćnik aktivan u čak 19 hrvatskih gradova. Među najposjećenijim tijekom ljeta su Split, Zadar, Dubrovnik, Pula, Poreč, Rovinj, Šibenik, Novi Vinodolski, Crikvenica, Vodice i Vodnjan, a dostupna je i u Bjelovaru, Osijeku, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu i Vukovaru. Aplikacija ne koristi SMS protokol zbog čega se na ovaj način ne plaćaju troškovi mobilnih operatera, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagrebu, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Nova besplatna aplikacija koja će olakšati život svim vozačima i vozačicama! (фото 1)

No, kako bi vas dodatno razveselili trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike MasterCard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja. 

Podsjetimo, u Europi preko 90% potrošača koristi pametni telefon više od bilo kojeg drugog uređaja. Među njima, čak 57% Hrvata ističe mobitel kao uređaj s kojim bi najradije plaćali dok 22% već koristi mobilno plaćanje. Aplikacija PayDo koja korisnicima omogućuje da isti zaslon koji ne ispuštaju iz ruku mogu koristiti i za plaćanje, doista je jednostavno, praktično i logično rješenje.

Nova besplatna aplikacija koja će olakšati život svim vozačima i vozačicama! (фото 2)

Aplikacija PayDo dostupna je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

ZAŠTO PAYDO?

Jer je besplatan i ukida dodatne troškove plaćanja parkiranja

Jer omogućuje plaćanje svih vrsta parkirnih karata

Jer u suradnji s kompanijom Mastercardom omogućuje povoljnije parkiranje

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više