Search

Novi dodatak sa stavom – Sony h.ear slušalice

Novi dodatak sa stavom – Sony h.ear slušalice

Idealan božićni poklon

Urednik: A.P.


Image: PR

Ove jeseni prepustite se bojama i izaberite dodatke koji se ističu, ali nemojte zaboraviti svoje najdraže gadgete

Poput neizostavnih odjevnih predmeta kao što su baloner ili mala crna haljina, besprijekorne jednobojne Sony h.ear slušalice nepogrešiva su klasika u svijetu tehnologije, nezamjenjiv dio našeg svakodnevnog života. "Više je manje" zlatno je pravilo dobrog ukusa, kao što je estetska krilatica Sonyjevih dizajnera bila "Jedan oblik – jedna boja". Svaka komponenta slušalica posebno je napravljena kako bi finalni proizvod predstavljao harmoničnu cjelinu, s gotovo nevidljivim šavovima.

sony

Koja vas boja najbolje predstavlja? Sony h.ear slušalice dostupne su u pet bezvremenskih, odvažnih boja koje će zasigurno postati vaš stilski as u rukavu. Izaberite cinober crvenu i pokažite svoju strast za plesom i zavodljivim ritmovima. Uz limeta žutu prisjetite se neonskih tuluma, osvježavajućih ljetnih koktela i mirisa oceana, dok raskošna viridian plava pruža pravu dozu "faktora x", čak i najležernijem izgledu. Sofisticirana bordo ružičasta donosi šarm, ali i ženstvenu uglađenost, dok je ugljen crna pravi izbor za one predane minimalizmu i klasičnoj eleganciji.

sony

Uz chic dizajn, ove slušalice pružaju prvoklasno iskustvo slušanja. Instrumenti i glasovi pa čak i disanje između stihova postaju kristalno jasni zahvaljujući hi-resolution zvuku. Svoje najdraže pjesme obožavat ćete još više jer ćete ih čuti upravo onako kako je izvođač i zamislio u studiju. Slušalice h.ear MDR-100AAP možete lako sklopiti i spremiti u torbu ili u priloženu kutiju – u podudarajućoj boji, naravno – koja će ih čuvati na sigurnom. S kabelom otpornim na petljanje svoje slušalice možete spremiti bez ikakve brige. U slučaju da ih koristite s vašim pametnim telefonom, ugrađeni mikrofon i upravljač omogućuju vam da mijenjate glazbu i javljate se na pozive (ako se stvarno morate javiti za vrijeme vaše najdraže pjesme).

sony

Žudite za još boja i kvalitetnog zvuka? Pogledajte h.ear in slušalice za umetanje u uho s blokadom buke (MDR-EX750NA) i Walkman® NW-A20, koje su dostupne u istim živopisnim bojama na Sonyjevoj web stranici. Koje god da izaberete, zasigurno nećete biti nezamijećeni. Nabacite malo boje i okrenite ploču na svoju stranu.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više