Search

Novi iPhone 6s imat će naprednu Force Touch tehnologiju

Novi iPhone 6s imat će naprednu Force Touch tehnologiju

Jednostavnije korištenje aplikacija


Image: Buro 24/7 Rusija

Predstavljanje novog iPhone modela održat će se vrlo brzo. Međutim, neki zanimljivi detalji su postali poznati već danas...

Uskoro će se održati službeno predstavljanje novih Appleovih proizvoda; pametni telefoni iPhone 6s, iPhone 6s Plus i Apple TV. Predstavljanje će se održati 9. rujna putem službenog Apple kanala. Iako će se sve službene informacije o novim proizvodima poznatog brenda saznati za nekoliko dana, u javnost su procurile priče o zanimljivim detaljima.

Jedna od novih funckija bit će Force Touch zaslon koji je prvi put uveden na Apple Watchu i novom MacBooku. Force Touch zaslon osjetljiv je na jačinu pritiska i na takav način korisnik ima prilike "otvoriti" različite aplikacije i funkcionalnosti na lakši način. Osim toga, Apple je oduvijek veliku pozornost posvećivao kvaliteti fotografija pa se tako povećala i jačina kamere. Ona sada ima 12 megapiksela umjesto ranije najavljivanih 8. Novim su zaslonom oduševljeni programeri diljem svijeta, a vjerujemo da većinu veseli i još bolja kvaliteta kamere.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više