Search

Odlični gadgeti za sve fitness ovisnike

Odlični gadgeti za sve fitness ovisnike

Samsung Gear Fit2 i Gear IconX

Image: PR

Gear Fit2 sportska narukvica i Gear IconX bežične slušalice, nosivi su uređaji namijenjeni korisnicima aktivnog životnog stila koji žele ostati u toku sa svim važnim statistikama treninga

Samsung Electronics je u sklopu sportskog druženja s predstavnicima hrvatskih medija na ŠRC Jarun predstavio Gear Fit2 sportsku narukvicu i Gear IconX bežične slušalice, nosive uređaje namijenjene korisnicima aktivnog životnog stila koji žele ostati u toku sa svim važnim statistikama treninga, ali i obavijestima, čak i dok treniraju. Pri dizajniranju oba uređaja, Samsung je vodio računa o fitness potrebama korisnika, spajajući elegantan dizajn i vrhunske performanse. Tako oba uređaja pružaju mogućnosti kao što su precizno praćenje kretanja ili samostalna reprodukcija glazbe, a sve kako bi korisniku omogućili da doživi najbolje fitness iskustvo. Gear Fit2 ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca, koji nude precizno mjerenje i praćenje rutine vježbanja, uz trenutne povratne informacije o tijeku vježbanja. Tu su i Gear IconX, potpuno bežične slušalice koje također mogu pratiti tijek vježbanja i korisnika obavještavaju o tijeku trčanja. Oba uređaja osmišljena su kako bi ih mogle koristiti osobe različitih razina kondicije, bilo da treniraju za maraton ili idu u svakodnevnu šetnju.

 

Odlični gadgeti za sve fitness ovisnike (фото 1)

"Uvjereni smo kako će nova linija nosivih uređaja, Gear Fit2 i Gear IconX, dodatno učvrstiti Samsungovu vodeću poziciju na tržištu. Elegantnog dizajna i vrhunskih performansi, oba uređaja unaprjeđuju postojeće rasporede vježbanja i objedinjuju fitness i zabavu." rekao je Pavle Zobundžija, voditelj prodaje u odjelu telekomunikacija, regionalnog predstavništva Samsung Electronics. Girly Fitness blogerice, Ana i Marija Mataić, kroz niz su laganih vježbi demonstrirale značajke uređaja te naglasile kako Gear Fit2 i Gear IconX zaljubljenicima u sport i tehnologiju omogućavaju aktivno korištenje neovisno o stilu vježbanja, dok se njihov dizajn uklapa i u imidž zaljubljenika u modu.

Gear Fit2 ima ergonomsko tanko kućište što ga čini ugodnim za svakodnevno nošenje. Za prikaz informacija zadužen je Super AMOLED zaslon visoke razlučivosti, a osim praćenja tijeka vježbanja može prikazati i obavijesti, poruke i drugi sadržaj s pametnog telefona. Ugrađen GPS i senzor otkucaja srca prati funkcionalnost automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati trči li korisnik, hoda, vozi bicikl, koristi trenažer za veslanje ili eliptični trenažer. Uređaj omogućava jednostavnu komunikaciju i razmjenu fitness podataka sa S Health te "Step Goal Challenge" aplikacijom koja omogućava korisniku da automatski s prijateljima i obitelji podijeli svoj rezultat na Facebooku te ih tako dodatno motivira za još bolje rezultate. Samostalan reproduktor glazbe omogućava korisnicima uživanje u glazbi, bez potrebe za mobilnim telefonom.

Odlični gadgeti za sve fitness ovisnike (фото 2)

Gear IconX su lagane i udobne bežične slušalice koje u prodajnom paketu sadrže čepiće za uši različitih veličina, kao i silikonske leptire koji omogućavaju čvrsto sjedanje u ušnu školjku. Same slušalice automatski se aktiviraju kada ih korisnik postavi u ušni kanal, a omogućavaju jednostavno praćenje fitness aktivnosti uključujući udaljenost, brzinu, trajanje, otkucaje srca te utrošak kalorija, uz povezivanje s aplikacijom S Health. Značajka Voice Guide nudi trenutne glasovne informacije o tijeku vježbanja, a slušalice također mogu reproducirati glazbu samostalno, bez uparenog mobilnog telefona. Za povezivanje koriste Bluetooth tehnologiju, a interna memorija dostatna je za pohranu tisuću pjesama, čiju reprodukciju korisnici mogu pokrenuti dodirom ili klizanjem po vanjskoj površini slušalice.

Odlični gadgeti za sve fitness ovisnike (фото 3)

Samsung Gear Fit2 bit će dostupan u dvije veličine, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.599 kuna, a na policama hrvatskih distributera i mobilnih operatera dostupan je već danas. Gear IconX na tržištu se očekuje početkom srpnja, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.799 kuna. Više informacija o Gear Fit2 i Gear IconX dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više