Search

Ovako će izgledati pametni telefon iz budućnosti?

Ovako će izgledati pametni telefon iz budućnosti?

Radikalan "twist" u dizajnu


Image: Promo

Poznati dizajneri Philippe Starck i Jerome Olivet imaju novu radikalnu viziju u kontekstu dizajna pametnog telefona iz budućnosti…

Dizajnerski dvojac, Philippe Starck i Jerome Olivet otišli su korak dalje, barem kada je u pitanju dizajn pametnih telefona u budućnosti. Naime, oni su predstavili svoju neobičnu i prilično apstraktnu viziju telefona tj. kako bi to mogli mobiteli uskoro izgledati, a njihov prijedlog karakterizira izduljena forma u kombinaciji s translucentnim-želatinastim izgledom koji bi prema njihovim riječima trebao savršeno "ležati" u ruci. Zanimljivo je da se radi o konceptu imena Alo koji doziva eru u kojoj će dominirati isključivo glasovna tehnologija, odnosno isključivo glasovne naredbe, a sve što se na telefonu odvija - poruke, mailovi, videi bi trebalo korisniku biti projicirano u obliku 3D hologramske fotografije. Zanimljivo je i kako se telefon ako bude oštećen sam automatski reparira. Iako je ovdje riječ samo o konceptu, Olivet kaže kako su trenutno u fazi izrade prototipa koji će biti vezan uz brend Thomson. "Ovdje je riječ o pravoj umjetnoj inteligenciji" poručuju ponosno za kraj dizajneri.

 

 

Ovako će izgledati pametni telefon iz budućnosti? (фото 1)Ovako će izgledati pametni telefon iz budućnosti? (фото 2)Ovako će izgledati pametni telefon iz budućnosti? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više