Search

Ovo je \"igračka\" koju će svi poželjeti imati ove godine

Ovo je "igračka" koju će svi poželjeti imati ove godine

Tello dron


Image: PR

U pitanju je mini dron Tello namijenjen širokim masama, amaterima za zabavu, za koji ćete morati izdvojiti jako malo novaca i pritom biti jako zadovoljni s onime što vam nudi...

Ovih dana u Las Vegasu održava se planetarno popularni CES (Consumer Electronics Show). U pitanju je najveći svjetski sajam na području tehnologije i inovacija, i održava se uvijek početkom godine te okuplja niz inovatora, proizvođača i stručnjaka iz tog područja, kao i velik broj publike iz cijelog svijeta. Svaki CES donese nam niz noviteta i revolucionarnih stvarčica koje će oduševiti, ali koje vrlo vjerojatno nikada više nećemo vidjeti, ali i onih koje definitivno hoćemo. 

Gadget koji je itekako privukao pažnju jest mini dron naziva Tello. Zanimljivo u cijeloj priči jest to što je namijenjen širokim masama i što je cjenovno i po pitanju kvalitete instantno oduševio javnost, odnosno više je u kategoriji svojevrsne igračke i namijenjen je svima, od onih najmlađih pa do onih malo starijih koji u vožnji drona vide samo zabavu i ništa više. 

Ovo je "igračka" koju će svi poželjeti imati ove godine (фото 1)

Iza Tello drona, koji su već proglasili komercijalnim gadgetom godine koji će baš svi poželjeti imati stoji najbolja tvrtka u proizvodnji profesionalnih i onih malo skupljih dronova - DJI, ali ovaj put u suradnji s kineskim startupom Ryze Tech. 

Kada govorimo o njegovim prednostima, automatsku stabilizaciju pri letu osigurao je DJI, a procesor u njemu je Intelov. Tello teži samo 80 grama, baterija može podržati 13 minuta leta i može isporučiti 5-megapikselne fotografije i video rezolucije 720 piksela. Njime se može upravljati gestama korisnika te putem pametnog telefona uz pripadajuću aplikaciju, ima i mogućnost virtualne stvarnosti, a domet na koji se može od vas udaljiti jest 300 metara. 

Ovo je "igračka" koju će svi poželjeti imati ove godine (фото 2)

U svakom slučaju, Tello je definitivno onaj gadget koji ćete poželjeti imati za zabavu ili ako ste amater u vožnji drona i želite proživjeti to iskustvo i sve što ono popratno nudi. Ono što će vam se najviše dopasti jest njegova izrazito prihvatljiva cijena s obzirom na kvalitetu, a iznosi 109 eura. U prodaji će se naći u ožujku, ali već postoji mogućnost prednarudžbe. Više informacija pronađite ovdje

Related articles

Buro 24/7 Selection

više