Search

Pametni planer: Moleskine aplikacija za iPhone

Pametni planer: Moleskine aplikacija za iPhone

TimePage

Image: buro247.ru

Proizvođač jednog od najelegantnijih planera, tvrtka Moleskine, osmislio je odličnu multifunkcionalnu aplikaciju TimePage

Planeri, rokovnici i notesi alat su bez kojeg u modernom svijetu teško funkcioniramo, baš kao i bez mobitela. Sigurni smo kako će i vas razveseliti odlična vijest da se ovih dana u App Store trgovini pojavio odličan multifunkcionalni planer koji je osmislio poznati proizvođač rokovnika Moleskine. Nova aplikacija će vam, osim planiranja sastanaka i različitih dogovora, omogućiti i praćenje vremenske prognoze te pružiti svježe informacije o rasporedu javnog prijevoza i mogućih gužvi na prometnicama. A dodatna prednost aplikacije je da se može sinkronizirati s Google kalendarom i Uber uslugom. Karta grada će u sklopu aplikacije služiti i kao navigator, a moći ćete doznati i koliko će vam vremena biti potrebno, ovisno o prijevoznom sredstvu, da stignete do željene destinacije.

Pametni planer: Moleskine aplikacija za iPhone (фото 1)Prepoznatljiv elegantni dizajn talijanskih planera Moleskine bit će ugrađen i u aplikaciju koja je izrađena u minimalističkom crno-narančastom izdanju, a koju ćete na App Storeu pronaći za 4,99 dolara. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više