Search

Pet zvjezdanih podcastova za koje sigurno niste znali, a trebali biste ih preslušati već danas

Pet zvjezdanih podcastova za koje sigurno niste znali, a trebali biste ih preslušati već danas

Lena Dunham, Gwyneth Paltrow i drugi

Tekst: L.L.


Image: Getty Images

Podcastove volimo ponajprije zbog mogućnosti preslušavanja u gotovo svakoj situaciju. Hodanje ulicom, vožnja tramvajem na putu do posla, kuhanje ručka, izležavanje na plaži ili subotnje spremanje stana uz poznate glasove i sjajne teme postaju još malo zanimljiviji pa smo tako s vama odlučili podijeliti popis genijalnih zvjezdanih podcastova koje i sami rado s vremena na vrijeme volimo slušati.

Women Of The Hour by Lena Dunham

Razgovori s Lenom Dunham najčešće se svode na teme poput prijateljstva, ljubavi, posla i aktualnih, a riječ je o seriji kratkih podcastova od nekoliko minuta pa do sat vremena u kojima nerijetko ugošćuje i poznate ličnosti. Tematika njezinog podcasta zapravo je društvo u cjelini te kulturna pitanja pa, ako ste zainteresirani za takve i slične teme, podcast Lene Dunham možete potražiti na A Castu.

 

 

Here’s The Thing with Alec Baldwin

Čak i ako niste fan Aleca Baldwina na malim ekranima, volite li raspravljati o temama koje podrazumijevaju umjetnost i politiku, njegov podcast "Here’s The Thing with Alec Baldwin" mogao bi vam se svidjeti. Baldwin u svojim razgovorima sa zanimljivim sugovornicima raspravlja o aktualnim političkim temama koje, naravno, često uključuju američkog predsjednika Trumpa, o temama poput primjerice klimatskih promjena, a pred mikrofon izvodi i poznate kolege. Njegov podcast možete slušati na WNYC Studios.

Anna Faris is Unqualified

Glumica koju smo najčešće gledali u komedijama i neozbiljnim ulogama, danas vodi više nego zanimljiv podcast. Ona, naime, u svojoj emisiji slušateljima daje savjete o vezama, a cilj joj je, kako stoji na njezinoj stranici, stvoriti zajednicu u kojoj će okupiti sve one koji nemaju pojma što rade sa svojim životima, ali će u njezinom podcastu pronaći utjehu, podršku i dobro se nasmijati. I ona, baš kao i njezini kolege, razgovore vodi s poznatim kolegama poput Busy Philipps, Justina Longa i Sophie Bush, a osim toga, govori i o ljubavnim, obiteljskim i drugim odnosima.

 

 

Armchair Expert with Dax Shepard

Jedan od popularnijih i još jedan od onih koji u svoju emisiju dovodi poznate kolege svakako je podcast Daxa Sheparda. Njegovi razgovori na službenoj stranici izlaze svakog ponedjeljka, a društvo mu pravi i kolegica Monica Padman. Za razliku od kolega koji također snimaju podcastove, tema svih razgovora koje Shepard i Padman vode sa svojim kolegama jest kaotičnost ljudskog života i kako se s istim nositi.

Gwyneth Paltrow: Meet the App Developer

Za razliku od slavnih kolega, Gwyneth Paltrow za svoje je fanove pripremila podcast u kojem preporučuje najbolje lokacije u gradovima poput Londona, New Yorka i Los Angelesa. Tako će vam Paltrow savjetovati gdje se jede najfinija hrana, tko će vam napraviti najbolju frizuru i u kojim je buticima najbolje shoppingirati. Osim što ćete slušajući podcast otkriti omiljena mjesta same glumice, upoznat ćete je na jedan posve drugačiji način od onog na malim ekranima, a tko zna, na nekoj od navedenih lokacija glumicu možda i sretnete.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više