Search

Pogledajte Kodakov pametni telefon dizajniran za fotografe

Pogledajte Kodakov pametni telefon dizajniran za fotografe

Kodak Ektra Smartphone

Tekst: E.G.


Image: Kodak

Iako je tržište prepuno najrazličitijih vrsta i brendova pametnih telefona, ne sumnjamo da će upravo ovaj model lako pronaći svoje kupce

Američka kompanija Kodak je neki dan potvrdila lansiranje novog proizvoda, pametnog telefona kakav još ne postoji tržištu. Model će se zvati Kodak Ektra Smartphone, a najavljen je kao pametni telefon posebno namijenjen ljubiteljima fotografije. Osim što će biti primjeren amaterskim fotografima, imat će specifikacije koje bi trebale zadovoljiti i one koji se fotografijom bave profesionalno. Originalni fotoaparat Kodak Ektra je na tržište izašao davne 1941. godine, a ovaj pametni telefon je okarakteriziran kao "posljednja reinkarnacija" upravo tog modela. Pomalo industrijski dizajn uređaja, u kombinaciji s njegovom težinom, napravljen je tako da podsjeća standardne "point and shoot" aparate. Također, na uređaju će se nalaziti i tradicionalni okidač, koji služi tome da se uređaj drži kao klasični fotoaparat. Stražnja kamera će imati 21 megapiksel, dok će prednja imati 13. Detaljnije specifikacije i druge vezane informacije možete pronaći ovdje.

Pogledajte Kodakov pametni telefon dizajniran za fotografe (фото 1)Pogledajte Kodakov pametni telefon dizajniran za fotografe (фото 2)Pogledajte Kodakov pametni telefon dizajniran za fotografe (фото 3)Pogledajte Kodakov pametni telefon dizajniran za fotografe (фото 4)Pogledajte Kodakov pametni telefon dizajniran za fotografe (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više