Search

Polaroid predstavio šareni Snap fotoaparat

Polaroid predstavio šareni Snap fotoaparat

Novi dizajn i cijena


Image: Buro247.ru

Otkrijte šarene i zabavne fotoaparate iz tvrtke Polaroid koja nas svaki puta ugodno iznenadi novitetima jedinstvenog izgleda...

C&A Marketing.Inc, tvrtka je koja sada posjeduje kultni brend i ime Polaroid, a ovih su dana predstavili novu kameru zanimljiva imena Snap. Ovaj je proizvod predstavljen na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu gdje je ostavio velik trag, a šarmantan izgled fotoaparata zasigurno će se vrlo brzo naći u rukama ljubitelja fotografije. Fotoaparat Snap klasična je instant kamera koja nakon što fotografirate, u vrlo kratkom roku gotov proizvod izbacuje van pomoću instant printera. Mini printer nekada se nalazio unutar kamere, a danas se može kupiti kao dodatak Snap fotoaparatu.

Novi dizajn i boje kamere nisu jedino što ovaj model čini posebnim. Snap kamera ima mogućnost povezivanja s internetom te se fotografije mogu automatski spremati na SD karticu i to s preko 32 megabajta memorije kartice. Snap kameru možete nabaviti po cijeni od samo 99$ što je znatno niža cijena od prijašnjih modela Polaroid kamera. 

Polaroid predstavio šareni Snap fotoaparat (фото 1)

Polaroid predstavio šareni Snap fotoaparat (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više