Search

Postanite pravi ArtGuru s novom mobilnom aplikacijom

Postanite pravi ArtGuru s novom mobilnom aplikacijom

Digitalno prosvjetiteljstvo


Image: buro247.ru

Sve ljubitelje umjetnosti razveselit će nova mobilna aplikacija ArtGuru pomoću koje ćete saznati sve što vas zanima o omiljenom umjetničkom djelu i raznim novostima iz svijeta umjetnosti

Nova mobilna aplikacija u potpunosti opravdava svoj naziv ArtGuru, budući da sadrži odlične funkcije poput baze slavnih umjetničkih djela te će vas pravovremeno informirati o svim najvažnijim novostima i događanjima u svijetu umjetnosti. Ako se, primjerice, nađete u muzeju ispred kakvog platna u koje ste se zaljubili na prvi pogled, koristeći ArtGuru možete ga uslikati i spremiti unutar aplikacije na osobnom profilu. Potrebno je samo nekoliko sekundi i "guru" će obraditi preko 300 000 slika, proanalizirati vaše snimke te na temelju vašeg odabira i trenutne lokacije preporučiti vam umjetnike i aktualne izložbe koji bi vam se mogli svidjeti.

Također, ArtGuru će vam slati aktualne novosti iz svijeta umjetnosti, a s pomoću aplikacije moći ćete se povezati sa svojim prijateljima i obitelji i saznati kakav je njihov umjetnički ukus. Zasad je aplikacija ArtGuru dostupna samo na iPhoneu s IOS7 i IOS8 sustavima, a uskoro će i vlasnici telefona s Android i Windows operativnim sustavima moći postati pravi umjetnički gurui. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više