Search

Predstavljen redizajnirani Instagram

Predstavljen redizajnirani Instagram

Jeste apdejtali aplikaciju?


Image: buro247.ru

Osim što su promijenili logo, kao i sam izgled ikonice, i sučelje aplikacije potpuno je izmijenjeno s očiglednim naglaskom na minimalizam

Kako je najavljeno, Instagram je predstavio svoj kompletni redizajn aplikacije, kao i potpuno novi izgled svoje ikonice, odnosno logotipa. Mišljenja su naravno podijeljena, no ono što se većini ipak nije dopalo je novi stilizirani izgled ikonice koji je zamijenio onaj dosadašnji, prepoznatljivi retro na koji smo navikli. Inače, ovo je u pet godina prvi ovakav dizajnerskih zahvat kada je u pitanju Instagram, a dizajnerske izmjene odrazile su se i na samo sučelje aplikacije koja je osvanula u apsolutnom minimalizmu.

Dosadašnja plava boja, zamijenjena je crno-bijelom pročišćenom kombinacijom. Iz Instagrama su poručili kako im je cilj bio, kada su u pitanju boje, da naglasak bude samo na onim bojama koje proizlaze iz podijeljenih fotografija i videa. Osim redizajna Instagram, svoje vizualne izmjene u sličnom stilu doživjele su u popratne sestrinske aplikacije kao što su Layout, Boomerang i Hyperlapse.

Predstavljen redizajnirani Instagram (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više