Search

Predstavljen retro model Apple prijenosnog računala

Predstavljen retro model Apple prijenosnog računala

ColorWare limitirana edicija


Image: buro247.kz

Svi Apple ljubitelji, ali i nostalgičari došli su na svoje jer je novi-stari model prijenosnog računala osvanuo u cool retro štihu

Malo tko danas može popratiti trendove koji se iz minute u minutu mijenjaju kada je riječ o tehnologiji. Iako Apple svake godine lansira niz svojih noviteta i tehnoloških inovacija, primjerice još moćnije procesore, baterije s još duljim trajanjem, beskrajnom količinom raspoložive memorije, sofisticiraniji dizajn s kakvim se još nismo susreli… No, ovoga puta iznenadili su sve svoje obožavatelje nostalgičare novim-starim računalom. Naime, kreirali su limitiranu ediciju MacBook Air Retro prijenosnika na kojima je osvanula prepoznatljiva "jabučica u duginima bojama", a koji je inspiriran njihovim računalom iz 1977. godine, Apple II. Iako se radi o tekućem modelu računala koji je zapravo MacBook Air 13", njegova vanjština doživjela je zgodan dizajnerski retro twist za kojim su mnogi potajno žudjeli. U prodaji će se tako naći samo deset jedinstvenih primjeraka iza kojih u biti stoji kompanija ColorWare specijalizirana za custom-made zahvate, čija cijena iznosi 2.999 američkih dolara.

Predstavljen retro model Apple prijenosnog računala (фото 1)Predstavljen retro model Apple prijenosnog računala (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više