Search

Predstavljen revolucionaran prsten s kojim možete otključati mnoge stvari

Predstavljen revolucionaran prsten s kojim možete otključati mnoge stvari

Token Ring

Image: PR

Uz pomoć lijepo dizajniranog Token prstena iz budućnosti, korisnici će moći otključati svoj auto, vrata stana ili pak nešto kupiti

Kompanija Token lansirala je svoj prvi proizvod, a riječ je o lijepo dizajniranom prstenu. Ne, to nije običan prsten, osim dekoracije on ima i nevjerojatnu mogućnost. Osmišljen je tako da može otključati pojedine stvari, kao što su recimo vaš automobil, kućna vrata ili pak vaše računalo. Sve funkcionira putem Bluetootha, a prsten je u biti svojevrsni uređaj koji može poslužiti i za razna plaćanja.

Dostupan je u šest veličina te uključuje bateriju koja može trajati do šest tjedana. Naravno, kako bi mogao obavljati sve navedene funkcije, prsten mora ući u partnerstvo s raznim računalnima i bankovnim kompanijama, a uz njega ide i pripadajuća aplikacija gdje možete sve vrlo jednostavno i podesiti. U nekim državama može se koristiti i kao beskontaktna ulaznica za vožnju podzemnim željeznicama.

Predstavljen revolucionaran prsten s kojim možete otključati mnoge stvari (фото 1)

Kada je u pitanju otključavanje auta ili stana, tu su neka specijalna hardverska rješenja kada uz prsten dolaze i posebni dodaci koji će omogućiti takvu vrtu pristupa. Za sada se čini kako je sve još ipak u povojima te da će se mnoge stavke morati uskladiti, ali kao buduća ideja koja bi mogla funkcionirati i pojednostaviti mnoge stvari zvuči stvarno sjajno. Cijena prstena bit će 249 američkih dolara, a s dodacima 399. Ako se naruči sad do prosinca bi vam ga trebali isporučiti na vašu adresu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više