Search

Predstavljena aplikacija za pronalazak pravih prijatelja

Predstavljena aplikacija za pronalazak pravih prijatelja

"Tinder" za prijateljstva

Tekst: E.G.


Image: Promo

Za razliku od cijelog niza aplikacija za pronalazak romantičnog partnera, "Me 3" će vas pokušati spojiti s osobama koje imaju potencijala postati vaši bliski prijatelji

Tržište razvoja aplikacija je jedno od najbrže rastućih uopće, a postoje i sve zahtjevnije osmisliti neku koja već ne postoji. To je ipak pošlo za rukom Julianu Ilsonu i Emanuelu Petreu, Kanađanima koji su shvatili da ljudima treba ponuditi opciju sigurnog i lakog pronalaska prijatelja ili osoba bliskih životnih pogleda. Jasno je da živimo u ubrzanom vremenu koje ne ostavlja mnogo za razvijanje međuljudskih odnosa, no ovi su partneri smatrali da ljudi ne traže isključivo romantične partnere. Iz tog su razloga osmislili aplikaciju "Me 3" koja funkcionira slično kao Tinder, ali je namijenjena razvijanju prijateljstva.

Na samom početku korištenja aplikacije ćete morati detaljno popuniti svoj profil te odgovoriti na pitanja pomoću kojih će vam se predložiti potencijalni prijatelji. Ako se međusobno "lajkate", možete započeti komunikaciju, a nitko osim onih koje odobrite neće moći vidjeti vaš profil. Zanimljivo je da će vas ova aplikacija stavljati u potencijalne grupe od 3 prijatelja, kako bi umanjila mogućnost romantičnog odnosa. Budući da je najavljeno kako je ova aplikacija namijenjena korisnicima svih dobnih skupina, bit će dostupna za korištenja i na stolnim računalima. Više informacija možete doznati ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više